Proslava 18. godišnjice otvaranja prve RBA poslovnice u Varaždinu

V.V. | 5.5.2017. u 19:08h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U Varaždinu je održana proslava 18. godišnjice otvorenja prve poslovnice RBA. Svečanu proslavu predvodio je Ivan Žižić, član Uprave RBA s Majom Jambrošić, direktoricom Regije za poslovanje s pravnim subjektima i Dijanom Prka, direktoricom Regije za poslovanje sa stanovništvom, dok su svečanost uveličali i brojni drugi uzvanici.

Prva poslovnica RBA u Varaždinu započela je s radom 1999. godine, a nedugo zatim uslijedilo je otvaranje još jedne poslovnice. Svečana proslava 18. godišnjice održala se u prisustvu klijenata i zaposlenika Banke, koji su i zaslužni za dugo i uspješno poslovanje.

Svečano druženje svojim su nastupom uveličale i štićenice Udruge udomitelja i obiteljskih domova „Nada“ Ivanec. Udruga je ujedno i primila donaciju od 15 tisuća kuna, za potrebe opremanja učionice i kupnju tehničke opreme u sklopu projekta „Pomoć djeci danas za bolje društvo sutra“.

Proslavi su prisustvovali Ivan Žižić – član Uprave, Ivan Vidaković – direktor Poslovanja sa stanovništvom, Maja Jambrošić – direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Dijana Prka – direktorica Regije za poslovanje sa stanovništvom te Ksenija Kekez – voditeljica grupe poslovnica, pa tako i poslovnica RBA u Varaždinu. Uz predstavnike Banke, na svečanoj proslavi su sudjelovale i Mladenka Ravenski te Katarina Maček Stjepanović, kao predstavnice Udruge „Nada“.

Raiffeisen banka je  u više od dvadeset godina svog poslovanja u Hrvatskoj postala sinonim za visoku kvalitetu usluge, dostupnost, jednostavnost i fleksibilnost, u skladu s potrebama klijenata. Prva RBA poslovnica u Varaždinu, ujedno jedna od prvih RBA poslovnica otvorenih u Hrvatskoj, otvorena je prije punih 18 godina, sada već daleke 1999. godine. U međuvremenu je u Varaždinu otvorena još jedna RBA poslovnica, i to u Zagrebačkoj ulici broj 13.

Označeno u