Prodavaonica Infinity Nails & Beauty jedinstvena je na tržištu ovog dijela Hrvatske, ali i šire Foto: Krešimir Đurić

Prodavaonica Infinity Nails & Beauty nudi kompletan asortiman za nokte

Varaždinske vijesti | 2.7.2018. u 11:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Od subote,30. lipnja, u ulici Branka Vodnika 2 u Varaždinu počela je s radom nova prodavaonica, pod nazivom Infinity Nails & Beauty, vlasnice Snježane Brlenić.

- Kod nas se može nabaviti kompletan asortiman za nokte, koji ne obuhvaća samo gelove u boji, budući da neke osobe rade s gelovima, netko s trajnim lakovima, a drugi sve to kombinira. Mogu se kupiti gradivni gelovi 3 u 1, pink mask gelove, cover gelove za sada u tri nijanse; cover light-najsvjetliji,cover i cover dark, što je tamna varijanta covera,bijeli 3 u 1, base gelovi,završni sjajeve, pa onda setove za french i baby bommer set. Proizvode je moguće kupiti u pakiranjima od 5,15,30,50 i 250 mililitara, a cijene su doista više nego konkurentne. Svi se proizvodi prodaju pod brandom Infinity line, a osim maloprodaje, postoji mogućnost i veleprodaje. Uskoro upotpunjujemo ponudu akrilom, akrigelom,te poly sistemom - ističe Snježana Brlenić.

U ponudi je više od 300 boja trajnih lakova te više od 200 boja gelova.
- Nudimo sve što se tiče trajnih lakova, baze koje se produžuju na šablonu, zatim sjajeve, vitaminske baze. U ponudi imamo i turpije, koje su bitna stavka kod uređenja noktiju, a cijena im je doista jako dobra. Nudimo i različite ukrase, četkice, kistove,klinere, pripremne tekućine, s obzirom da se gel ne nanosi direktno na nokte, već je potrebna priprema. Mogu se kupiti i folije, zatim pečati, lakovi za pečate i pločice - predstavlja ponudu svoje tvrtke Brlenić.

Napominje da se zahvaljujući prihvatljivoj cijeni jako dobro prodaju i lampe za nokte.
- To više nisu samo UV lampe, koje suše nokte dvije minute, već LED lampe, od 48 wata i 54 wata, kao i lampe protiv starenja od 48 wati, što znači kada se nokte stave u lampu koža na rukama ne stari. U ponudi su i ventilatori, odnosno usisivači prašine s jednim,dva i tri ventilatora, koji se koriste kada se nokti bruse ili rašpaju. Stolne lampe su u četiri boje, duge su i nemaju led svjetlo, već žarulju, koja se mijenja. Moguće je i nabaviti brusilice za skidanje gela, za skidanje trajnog laka i za uređivanje noktiju. Na sve aparate koji su kod nas kupljeni dajemo garanciju od dvije godine, dok je za stolnu lampu garancija godinu dana - ističe Brlenić.

S obzirom na ponudu njena je prodavaonica jedinstvena na tržištu ovog dijela Hrvatske, ali i šire.
- Prije otvaranja firme analizirala sam zahtjeve i mogućnosti tržišta i već sada imam jako puno kupaca iz Krapinsko - zagorske županije, iz Međimurske županije, zatim s područja Zagreba, a puno proizvoda šaljem i na karlovačko, zadarsko i šibensko područje, zatim u Rijeku, Osijek,Slavonski Brod...Za otvaranje prodavaonice iskoristila sam državne poticaje za samozapošljavanje u punom iznosu i kada sam se odlučila na otvaranje tvrtke znala sam u što se upuštam. Za sada se mogu samo kupiti proizvodi za uređenje noktiju, ali uskoro će ovdje biti i salon, u kojem će se moći urediti nokti te obaviti šminkanje pa ovim putem pozivam da mi se javi osoba koja bi radila na ugradnji noktiju, kao i djevojku koja bi šminkala. Uskoro uvodimo Economic parfeme, jedne od najboljh kopija originala - zaključila je Brlenić.

Prodavaonica Infinity Nails & Beauty će tijekom srpnja i kolovoza biti otvorena od ponedjeljka do petka od 10 do 20 sati, a subotama od 9 do 14 sati. Informacije su moguće i na telefon 505 106.