PP Pipo Čakovec hrvatsko poduzeće, s lokalnim zaposlenicima te proizvodi iz lokalnih sirovina Foto: Perutnina Ptuj Pipo Čakovec

PP Pipo Čakovec hrvatsko poduzeće, s lokalnim zaposlenicima te proizvodi iz lokalnih sirovina

| 6.4.2020. u 10:56h | Objavljeno u Sponzorirano

U PP Pipo Čakovec trenutno nas je 650 zaposlenih radnika, a zajedno s našim kooperantima, farmerima, obitelj smo gotovo sa 1500 ljudi. Zbog toga i ulažemo u farme u Hrvatskoj kao i u proširenje proizvodnih kapaciteta u Čakovcu.

Proizvodimo vrhunske domaće proizvode kontrolirajući cijeli proces od početka proizvodnog lanca, to je od  hrane za piliće, pa do finalnih proizvoda, bilo to svježe meso ili mesna prerada. Cijela naša proizvodnja temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani, tako i u vrijeme krizne situacije kao što je pandemija koronavirusa. Kroz dobru suradnju i partnerstva s farmerima, dobavljačima i poslovnim partnerima, posebno trgovcima, zajednički radimo na tome da čak i u tim uvjetima građanima svakodnevno nudimo prave proizvode na policama.

Zaposlenici su ključni stup svakog poduzeća

Za nesmetano odvijanje poslovanja, ključni su stup svakog poduzeća zaposlenici. Zato uz trenutni ciklus investicija u povećanje proizvodnih kapaciteta ulažemo i u naše radnike, koji su izuzetno lojalni i vrijedni dugi niz godina što potvrđuje brojka od deset godina prosječnog radnog staža u društvu. S ulaskom u 2020. povećali smo primanja svim radnicima, tako da u našem društvu nema niti jednog radnika čija su primanja ispod 4.300,00 kn neto. Ponosni smo, da redovito isplaćujemo uskrsnicu, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, a prilikom nove godine djeci naših zaposlenika pripremimo poklone. Svaki dan zaposlenima u proizvodnji isključivo na teret poduzeća osiguravamo topli obrok, a u drugim organizacijskim jedinicama radnicima isplaćujemo paušalnu naknadu za topli obrok. Mjesečno zaposlenike nagrađujemo nagradom za ostvarene rezultate rada, a povrh redovnog primanja imaju mogućnost dobivanja stimulativnog dijela primanja. PP Pipo Čakovec pravedan i siguran smo poslodavac, a vjerujemo i jedan među poželjnijima.

Veliko hvala svim djelatnicima PP Pipo Čakovec na njihovom doprinosu u ovom nepredvidivom vremenu, što svojim nesebičnim radom omogućavanju i pridonose nesmetanoj opskrbi svih građana RH našim proizvodima.

FB_PP_marec_lokalno_2020_HR2.jpg