Poli salama: Bila je prva i 45 godina kasnije još uvijek najbolja Foto: Pipo

Poli salama: Bila je prva i 45 godina kasnije još uvijek najbolja

Sponzorirani članak | 24.4.2020. u 11:28h | Objavljeno u Sponzorirano

Poli je prva pileća posebna kobasica na europskom tržištu i sinonim za posebne kobasice od 1974. godine. Originalnom recepturom i tehnološki sofisticiranom proizvodnjom postavila je visoki standard koji još nitko nije uspio nadmašiti.

Poli pileća barena kobasica, kao i svi ostali proizvodi koji se proizvode u Hrvatskoj prolazi kroz niz propisanih kontrola. Osiguravanje kvalitete na tako visokoj razini izvodimo sa integriranim sustavom KKS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do vilice strogo kontrolirani.

Kroz godine Poli obitelj se proširila ostajući vjerna svojoj avangardi. U segmentu hrenovki prvi na tržištu predstavili smo Poli hrenovke, koje sadrže čak 90% udjela pilećeg mesa, a u 2019.  sa novim proizvodom Poli hammy, koja sadrži 90% pilećeg mesa mekog sočnog batka i zabatka, ušli smo u novu kategoriju šunki i šunkerica.

Često se o hrenovkama prenose pogrešne informacije kako sastav čini meso lošije kvalitete. Za pripremu pilećih hrenovka koristi se meso koje se dobiva strojnom obradom pravih komada mesa, dijelova piletine. Stroj uklanja kosti i ostali nejestivi dio i proizvodi mljeveno meso. Dobra, ukusna i kvalitetna hrenovka nikako se ne može napraviti od sirovine slabije kvalitete. Zato preporučujemo da na proizvodu provjerite deklaraciju i  vodite računa o udjelu mesa u hrenovci odnosno proizvodima.

Na kraju uspješne 2019. godine stigao je i šećer na kraju, veliko priznanje hrvatskih potrošača. Poli kobasicu i Poli hrenovke u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva korištenim proizvodima i uslugama su ODABRALE MAME.

Ovo izuzetno veliko priznanje prihvaćamo s radošću i s ponosom ćemo ga nositi na svim našim proizvodima te komunikacijskim materijalima u 2020. godini!

Za ljeto smo pripremili i jednu inovaciju – POLI HAMMY TOAST koji je već dostupan u hrvatskim trgovinama.

01_FB_HR_poli_jan_20202.jpg

01_FB_HR_poli_jan_2020.jpg