Moj hobi traži puno koncentracije i preciznosti, baš kao i vožnja

Sponzorirani članak | 17.12.2020. u 12:02h | Objavljeno u Sponzorirano

U domu Patricije, dvadesetjednogodišnjakinje iz Ludbrega, božićni duh već se naveliko osjeti. Iako Patricija sebe predstavlja skromno i tek šturo navodi da se po završetku srednje škole zaposlila, a kada ne radi, vrijeme krati čitanjem, ipak ima još jedan zanimljiv hobi. Patricija, naime, u predblagdansko doba, u slobodno vrijeme kreira blagdanske ukrase.

“Tim sitnim ručnim radom bavim se još od kad sam bila dijete, počela sam u osnovnoj školi. Tada sam se tako znala zabavljati satima, a sada, kada sam učenički raspored zamijenila radnim, imam mnogo manje vremena. Ili sam ga barem imala donedavno”, smije se. Trenutno je, kaže, okupirana izradom posebnih ukrasa koji će poslužiti kao ukras na božićnoj jelci.

“Radim i figure za božićnu pšenicu, radim ukrase i za Uskrs, samo naravno, s drugim motivima. Izrađujem figurice za sebe i za svoju obitelj. Nemam nekih planova da to pokazujem ili prodajem”, pojašnjava.

“Ne radim gluposti na cesti”

Kako je za njen hobi potrebna mirna ruka, puno pažnje i precizno oko, ne čudi što Patricija za sebe kaže da misli da je dobar vozač. “Iako imam relativno kratak vozački staž, smatram se sigurnim vozačem. Odgovorna sam, pazim na sebe i na druge u prometu.”, kaže Patricija. No, iako je pažljiv i obziran sudionik prometa, ipak je imala jednu sitnu nezgodu u svojoj kratkoj vozačkoj karijeri.

“Nisam baš bila pažljiva jednom pri parkiranju pa mi se dogodila nezgoda. Stražnjim dijelom automobila udarila sam u vozilo jednog gospodina. To je, da ne spominjem, bio ogroman stres. Čovjek je bio tamo i nije baš imao puno razumijevanja za moje neiskustvo i isprike”, govori Patricija.

“Trenutno nije baš pametno ići po poslovnicama”

Odnedavno je, kaže, korisnica novog LAQO osiguranja, prvog 100% digitalnog osiguranja vozila u Hrvatskoj. “Novo osiguranje primijetila sam prije koji mjesec na televiziji. Bila mi je upečatljiva ta zelena boja. No tada mi polica nije trebala pa nisam obraćala puno pažnje. No, prije koji tjedan isticala mi je polica, a ja sam se sjetila LAQO osiguranja jer sada baš i nije pametno ići po poslovnicama i čekati u redovima”, govori Patricija.

Posebno ju je razveselilo, kaže, to što je kao mladi vozač prošla bitno povoljnije nego što je očekivala. “Cijeli proces kupnje je bio iznimno jednostavan, morala sam samo upisati svoj broj registracije i sve je bilo gotovo jako brzo. Uz to, svi koji kupe policu dobiju bonus od 50 posto, tako da sam prošla puno bolje no što sam očekivala”, kaže Patricija.

LAQO je prvo 100% digitalno osiguranje vozila, a da je LAQO zaista za svakog uvjerite se jednostavnim klikom na laqo.hr.

laqo_varazdin_fb_1200x628_20201215_b.png

Označeno u