MEGRA Održiva inovativnost gradnje i stanovanja

Sponzorirani članak | 5.4.2018. u 09:24h | Objavljeno u Sponzorirano

U Gornjoj Radgoni u Sloveniji se u razdoblju od 4. do 7. travnja održava 30. međunarodni sajam graditeljstva, energetike, komunalnih usluga i obrta.

Sajam će i ove godine povezati ponuđače i korisnike najnovije mehanizacije, strojeva, materijala, alata i usluga za održivu gradnju, energetsku obnovu zgrada i uređenje okoliša. Težište sajma MEGRA bit će na graditeljstvu koje će predstaviti građevinske tvrtke i obrtnici. Na vanjskom prostoru dominirat će najnovija građevinska i komunalna mehanizacija. Suvremeni građevinski materijali, alati i usluge predstavit će se u sajamskim dvoranama. Naglasak će biti na novim projektima infrastrukture - željeznica, autocesta i komunalnih projekata, kao i na energetskoj obnovi zgrada. Prezentirat će se suvremeni trendovi u području komunalnih djelatnosti, uređenju okoliša te uređaji za pročišćavanje. U području energetike bit će predstavljene najnovije tehnologije klimatizacije.

Istovremeno će se na 4. međunarodnom sajmu održivih tehnologija i zelenog životnog stila GREEN predstaviti ideje i proizvodi korisni potrošačima, okolini i društvu poput energetske samoopskrbe iz obnovljivih izvora i slično, novosti na području IR grijanja, e-mobilnost, prirodni materijali za građenje, ekološka i permakulturna proizvodnja hrane, ručni radovi, domaći prirodni pripravci i drugi proizvodi za osviještenu zelenu potrošnju.

Sajam se održava svakodnevno u vremenu od 9 do 18 sati. Cijena jednodnevnih sajamskih ulaznica za odrasle iznosi pet eura, za učenike, đake i studente tri eura, za umirovljenike (starije od 60 godina) četiri eura, a za skupine iznad deset osoba 3,50 eura (odrasli) te 2 eura (mladež).

Označeno u