Još veća sniženja! Nemojte propusti super ponude u centru Lumini

Varaždinske vijesti | 31.7.2020. u 13:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Možda ste već bili na godišnjem, možda se tek spremate ići, a možda ove godine nemate u planu odlazak na more. Kako god bilo, ne želite propustiti još veća sniženja u Lumini centru! Brojne trgovine još su spustile već snižene cijene kako bi vam ovo ljeto bilo sretno, unatoč čudnim i nepredvidivim okolnostima koje nas prate od početka godine.

- Svi mi volimo kupiti dobar modni komad po povoljnijoj cijeni, pogotovo kad se radi o klasičnom koji možemo nositi uz razne outfite – i neovisno o godišnjem dobu. Ali ljetne rasprodaje nisu ograničene samo na odjeću.
Uz šarene, lepršave haljine, prekrasne sandale, nakit i razne modne dodatke, za djelić pune cijene možete pronaći i odlične beauty proizvode, kao i knjige, gadgete i sitnice (ili veće stvari) za uređenje doma i elegantnu nadogradnju vašeg prostora ili vrta.
ve vas to čeka u Trgovačkom centru Lumini. Nemojte dopustiti da vas odlični popusti i akcije koje se penju i do 80% ovo ljeto zaobiđu! Stavite kremu za sunčanje, 'nataknite' šešir, obucite najudobnije cipele i krenite u avanturu zvanu ljetni popusti. Lumini čeka na vas - poručuju.