Jačanje tržišne pozicije tvrtke STA-KON d.o.o.

Napisao/la: -

Tvrtka se bavi izradom građevinskih projekata svih vrsta konstrukcija, građevinskih projekata vodovoda i odvodnje. Dugoročni cilj poduzeća STA-KON d.o.o. je jačanje tržišne pozicije tvrtke, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja uvođenjem najsuvremenijih IKT tehnologija i rješenja, praćenje trendova u projektiranju a samim time cilj je i povisiti razinu kvalitete poslovanja i ostvariti veći tržišni udio.

Implementacija funkcionalnosti softverskog rješenja namijenjenog građevinskim inženjerima - programu za konstruiranje čeličnih konstrukcija pomoću 3D prikaza, zatim kupnju licence za dogradnju programa Tower7 na Tower8 koji služi za izradu projekata statičkih proračuna te nabavka informatičke opreme koja će umrežavanjem sa softverskim rješenjem doprinijeti unaprjeđenju procesa prijavitelja omogućit će korištenje alata koji su automatizirani, integrirani, sveobuhvatni i intuitivni, te omogućiti povećanje brzine i kvalitetu projektiranja, što će imati utjecaj na povećanje zadovoljstva kupaca i učinkovitost cjelokupnog poslovanja. Projekt obuhvaća sljedeće aktivnosti:
⦁ Troškovi nabave računalne i komunikacijske opreme (hardware) uključujući i instaliranje, programiranje i konfiguraciju isključivo za potrebe provedbe aktivnosti;
⦁ Troškovi za licence za nadogradnju softvera (trajna licenca);
⦁ Edukacija zaposlenika za korištenje novih implementiranih sustava kao dio isporuke projekta;
⦁ upravljanje projektom;
⦁ promidžba i vidljivost.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Ulaganje u IKT rješenje za potporu poslovnim procesima poboljšati će razvoj i rast poduzeća na tržištu, povećati zadovoljstvo kupaca, učinkovitost cjelokupnog poslovanja te rast prihoda.
Specifični ciljevi projekta su:
⦁ jačanje tržišne pozicije i unapređenje poslovnih procesa;
⦁ uspješno implementirano softversko rješenje;
⦁ nabavljena računalna oprema i integrirana sa softverskim rješenjem;
⦁ zaposlenje novog djelatnika;
⦁ rast prihoda.

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK):
⦁ Ukupna vrijednost projekta iznosi 176.350,00 HRK
⦁ Ukupna vrijednost projekta (prihvatljivi troškovi) iznosi 176.350,00 HRK
⦁ Udio EU u financiranju projekta iznosi 114.627,49 HRK (64,9999944%)

Razdoblje provedbe projekta:
01.09.2020. – 01.09.2021.

Kontakt za više informacija:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linkovi:
https://strukturnifondovi.hr/
https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

Martin Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Video galerija

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.