Obitelj kovač, ponosni vlasnici Fitnes centra Gibi Gib Foto: Dražen Novosel

FOTO Fitness klub Gibi Gib i službeno počeo s radom

| 1.2.2017. u 20:38h | Objavljeno u Sponzorirano

U Varaždinu je, u ulici Mihovila Pavleka Miškine 7, u Kitro centru, večeras je i službeno otvoren novi fitness centar Fitness klub Gibi Gib, kojeg je otvorila varaždinska sportska obitelj Kovač. U odnosu na ostale centre Gibi Gib je poseban po tome da je ovo zapravo sportsko rekreacijski centar u kojem je moguće baviti se s više sportova.

U jednom dijelu centra, podijeljenog na tri dijela, zastupljeni su kontaktni sportovi, u drugom se dijelu upražnjavaju sportovi s reketom a u trećem dijelu može se odraditi funkcionalni trening. U centru se može igrati stolni tenis, badminton i squash, a posjetitelji se mogu i opustiti uz finsku saunu.

U centru, koji se prostire na površini od 900  četvornih metara, smještene su trake za trčanje, orbitrekovi, šest bicikala, spinning bicikala, i ostale fitness sprave, kao što je Synergy 360.

Za detaljnije informacije, predbilježbe i ostalo, moguće se informirati u Gibi Gib centru, svakim danom od 7 do 22 sata, subotom od 8 do 21 te nedjeljom od 10 do 17 sati. Informiracije su moguće i telefonski na 042/717-625.