Euroherc i ja jednostavno smo kliknuli još prije 20 godina, izjavila je Gordana Bešenić nakon što joj je Golfa 8 uručio savjetnik Uprave Euroherc osiguranja Mladen Rihtarić

Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima pripremili 342 nagrade

VV | 5.3.2021. u 12:45h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon Splita, Zadra, Rijeke i Slavonskog Broda, 3. ožujka u Varaždinu i 4. ožujka u Koprivnici nastavljena je dodjela nagrada trećeg kola najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj koje su Euroherc i Adriatic osiguranje organizirali za svoje osiguranike želeći im tako na najbolji način zahvaliti na vjernosti.

Nagradne igre odvijale su se u tri regionalna kola, uz veliko nacionalno finalno izvlačenje, a osiguravajuća društva pripremila su ukupno 342 vrijedne nagrade i nevjerojatan nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Za sudjelovanje u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj trebalo je ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu do 31. prosinca 2020. godine.

Nije lako povjerovati u iznenadnu sreću

- Osiguranica sam Euroherca više od 20 godina i ne namjeravam ih mijenjati! Ljubav prema Eurohercu počela je sasvim slučajno s našim prvim automobilom. Jednostavno smo kliknuli. Kada su me nazvali da sam dobila nagradu, bila sam na poslu i rekla sam im da nije 1. april i da se ne šale. Na to su mi odgovorili da je nagrada stvarna, a mene su, naravno, preplavile emocije. Tek danas sam stvarno shvatila da je to to. Poručujem svima da ne razmišljaju nego da se odmah osiguraju u Eurohercu! - izjavila je presretna Gordana Bešenić iz Petkovca Topličkog, dobitnica Golfa 8 Euroherc osiguranja.

U Koprivnici ispred poslovne zgrade Adriatic osiguranja Bruni Kelekoviću ključeve novog Golfa 8 uručila je direktorica Podružnice Koprivnica Željka Bijač.

- Na Vincekovo sam primio poziv od Adriatica, ali nisam vjerovao. Pričekao sam malo i ponovno ih nazvao da čujem je li to stvarno istina. Povjerovao sam tek kad sam dobio poruku na mobitel sa slikom na kojoj je pisalo Bruno Keleković - dobitnik Golfa 8. E sad imam i pismeni trag - istaknuo je uzbuđeni dobitnik, dodavši da se u Adriaticu sve brzo i profesionalno rješava i kako će ostati njihov osiguranik.

Najsretniji osvojili VW Touareg

Euroherc i Adriatic najveće uzbuđenje sačuvali su za kraj. Pored uručenja nagrada trećeg regionalnog kola, dva dobitnika finalnog kola u Zagrebu će 10. ožujka preuzeti ključeve dva luksuzna VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem.

Tada će svoje nagrade preuzeti i dobitnici potrošačkih kartica Agram banke u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

Čestitamo svim dobitnicima kojima su sreću donijele police osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu!

Označeno u