Dođite u Lumini i 'ulovite' modne komade po sniženim cijenama Foto: Lumini

Dođite u Lumini i 'ulovite' modne komade po sniženim cijenama

Sponzorirani članak | 1.7.2020. u 12:37h | Objavljeno u Sponzorirano

Prvi je dan srpnja kad već lagano razmišljamo o godišnjim odmorima. Ovo ljeto bi moglo biti malo drugačije, kako ponovno veću pažnju stavljamo na sigurnost zbog koronavirusa, ali ostaje isto po pitanju shoppinga jer danas počinju ljetna sniženja u Trgovačkom centru Lumini.

Ako ste veće duže vrijeme gledali baš te sandale u kojima se već vidite kako koračate gradskim ulicama, ali i plešete u toplim ljetnim noćima i promišljali da li da ih kupite – sad je pravo vrijeme jer ćete po nižoj cijeni uloviti baš njih. A ako ste htjeli obnoviti ljetnu garderobu s par bermuda, lepršavih haljina ili kupaćim kostimom, sve vas to čeka u centru Lumini.

Ali nismo pripremili samo modne komade, tu su i knjige uz koje će čitanje na plaži postati 'gušt', kao i novi mobitel ili laptop na kojima možeš gledati nove ljetne hitove.

Kako i naši najmanji ne bi ostali zakinuti, pobrinule su se trgovine s dječjom odjećom, obućom i opremom koje su pripremile prave ljetne poslastice za vaše klince.

U našim brojnim trgovinama čekaju vas prave ljetne poslastice, a sniženja se penju čak do 80 posto.

Iskoristite ljetno sniženje i ne propustite nabaviti sve što vam je potrebno za dugo toplo ljeto. Osvježite se izvanrednim shoppingom, a popis trgovina sa sniženjima možete pronaći na linku.

Untitled-1.jpg