Dobitnik/ica ulaznica za film "Pad anđela" u CineStaru Varaždin je...

Sponzorirani članak | 29.8.2019. u 17:01h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Dobitnica 1x2 ulaznica za film "Pad anđela" je Tena Abram Pitner. Čestitamo sretnoj dobitnici!!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 11. rujna u CineStaru Varaždin.

Opis filma "Pad anđela":

Nakon pokušaja atentata na američkog predsjednika Allana Trumbulla (Morgan Freeman), pogrešno je optužena i pritvorena osoba od njegovog najvećeg povjerenja, tajni agent Mike Banning (Gerard Butler). Nakon bijega iz pritvora, a kako bi otkrio pravog krivca, postaje bjegunac od agencije za koju je dotad radio, a mora nadmudriti i FBI. Očajnički želi otkriti istinu te se za pomoć obraća neočekivanim saveznicima u nadi da će skinuti krivnju sa svoga imena, zaštititi obitelj i spasiti domovinu od neposredne opasnosti.

PAD ANĐELA je režirao Ric Roman Waugh prema scenariju Roberta Marka Kamena, Matta Cooka i Rica Romana Waugha, dok su autori priče i tvorci likova na kojima je ona temeljena Creighton Rothenberger i Katrin Benedikt. Film predstavljaju kompanije Lionsgate i Millennium Media, a produkciju potpisuju Millennium Films i G-Base.

Video sadržaj