Dijelimo ulaznice za film "Plijen" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 6.8.2019. u 18:35h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Plijen". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 21.08.2019. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Ako te oluja ne uništi, oni će... Redatelj Alexandre Aja i producent Sam Raimi ovog ljeta donose novi horor triler - "Plijen". Kada uragan pogodi njezin rodni grad na Floridi, Haley (Kaya Scodelario) krene u potragu za svojim nestalim ocem (Barry Pepper), ne obazirući se na naredbe za evakuaciju. Pronalazi ga teško ozlijeđenog u prostoriji njihove obiteljske kuće, te njih dvoje ostaju zarobljeni u velikoj poplavi. Haley i njezin otac imaju sve manje vremena za bijeg dok oluja ne postane još jača, međutim ubrzo otkrivaju da im je povećanje razine vode najmanja briga...

Video sadržaj