Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Tulipanska groznica" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 29.8.2017. u 16:53h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Tulipanska groznica". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti sutra (srijeda) poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 13.09.2017. u CineStaru Varaždin.

Tom Stoppard, scenarist nagrađen nagradom Oscar za film "Zaljubljeni Shakespeare", donosi priču temeljenu na istoimenom romanu Deborah Moggach. Mlada Sophia udala se za bogatog trgovca Cornelisa Sandvoorta. U Amsterdamu je u 17. stoljeću bilo uobičajeno da imućni građani daju izraditi obiteljski portret, pa tako Cornelius i Sophia poziraju mladom siromašnom umjetniku Jan Van Loosom. Sophia i Jan započinju strastvenu ljubavnu aferu. Mladi ljubavnici namjeravaju pobjeći, no treba im novac, koji se u to vrijeme u Amsterdamu mogao zaraditi zahvaljujući nevjerojatnoj trgovini tulipanima kada se jedan jedini cvijet prodavao za deset puta više no što je tada iznosila prosječna godišnja plaća.

 

Označeno u
Video sadržaj