Dijelimo 2x2 ulaznice za film "American made" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 22.8.2017. u 17:04h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "American made". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti sutra (srijeda) poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 06.09.2017. u CineStaru Varaždin.

Tom Cruise se opet udružuje s redateljem filma "Na rubu budućnosti", Dougom Limanom, u novom filmu temeljenom na stvarnim događajima pilota i krijumčara oružja i droge, Barryja Seala. "American Made" je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od strane CIA-a za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a. Jedan od producenata filma je i dobitnik nagrade Oscar® za film "A Beautiful Mind", Brian Grazer.

 

Označeno u
Video sadržaj