Dani ljepote, zdravlja i sporta u Lumini centru

V.V. | 10.3.2017. u 12:29h | Objavljeno u Sponzorirano

U trgovačkom centru Lumini u subotu i nedjelju, 18. i 19. ožujka održat će se Dani ljepote, zdravlja i sporta.
Posjetitelji Dana ljepote, zdravlja i sporta moći će doznati kako zablistati iznutra i izvana.
U centru Lumini očekuju ih besplatni pregledi vida, očnog tlaka, vlasišta te kože lica. Moći će kušati i prirodne napitke te naučiti pripremati zdravu hranu. OPG Jakopović i tvrtka SAN posjetitelje će upoznavati s prirodnom kozmetikom, a dm i Farmacia s najnovijim trendovima u šminkanju.
Programi koji promiču važnost kretanja, na pozornici će počinjati u 10 sati. U subotu će se predstaviti UPS Feel, plesni studio D&D i fitness plesni studio M-fit. U nedjelju na pozornicu stižu predstavnici škole nogometa Lumen Varaždin te plesnih klubova Valcer, Lena i Varaždin.
Projekt 810 iz Slovenije u subotu će u podne održati zanimljivu gastronomsku radionicu koja nosi naziv Zdrava ideja za hrvatski streetfood, a tijekom nedjelje će predstavljati CBD ulje. Savjete za zdravlje davat će i predstavnici poliklinike Sveti Nikola te vodenog parka Aqua Vive. U programu Dana ljepote, zdravlja i sporta sudjeluju i OPG Dješka, Top Shop, Vital Active, Nuxe te Ghetaldus.
Kako bi i kućni ljubimci bili što zdraviji, Zoo City će ispred trgovine u subotu i nedjelju između 10 i 14 te 17 i 21 sati osigurati osnovne veterinarske preglede.
Igraonica Twister za djecu je pripremila bogat kreativni i edukativni program. Tamo će se održavati raznovrsne igre, kvizovi, sportske i kulinarske radionice te poduke o zdravoj prehrani najmlađih.