ČAKOVEC Otvorena moderna dentalna ordinacija Ivone Posavec

Sponzorirani članak | 27.2.2018. u 12:18h | Objavljeno u Sponzorirano

Čakovec je prije desetak dana dobio još jednu privatnu stomatološku ordinaciju. Modernu i vrhunski opremljenu ordinaciju na kojoj će pacijentima pružati sve usluge iz područja dentalne medicine na adresi Dr. Ivana Novaka 28 otvorila je mlada i ambiciozna stomatologija Ivona Posavec temeljem dosadašnjeg iskustva, stečenog znanja, ali i velike podrške obitelji i prijatelja.

Ostvarila sam san

- Današnjim danom ostvario se moj san te se ovom prilikom zahvaljujem svojim roditeljima i prijateljima koji su bili podrška u realizaciji snova koji su pretvoreni u stvarnost - rekla je Ivona Posavec, dr. med. dent., prilikom svečanog otvaranja svoje ordinacije.
Inače, mlada je stomatologinja svoj profesionalni razvoj započela tijekom studija u poliklinici Šlaj-Anić u Zagrebu gdje je stekla zavidno iskustvo, praksu te se susrela s najmodernijom tehnologijom i trendovima koji se trenutačno nalaze u dentalnoj medicini u Hrvatskoj. Tijekom cjelokupnog profesionalnog razvoja i studija, postala je zapažena volonterka u Udrugama “Zubić vila” i “Geronto”.
No, njene je buduće poslovne planove definirala velika želja za povratkom u rodno Međimurje. Stoga je određeno vrijeme radila na zamjeni u stomatološkoj ordinaciji u Međimurju, a sada i otvorila privatnu stomatološku ordinaciju u Čakovcu uz nesebičnu podršku roditelja. Ovo je još jedan poslovni iskorak, a ujedno i nova stomatološka ordinacija u Međimurju koja upisuje nove pacijente.

Novi početak

Inače, svečanom otvorenju stomatološke ordinacije nazočila je i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman koja je joj je poželjala mnogo uspjeha u budućem radu.
- Trenutno si na novom početku, ali si ujedno i na novom, kvalitetnom i profesionalnom i osobnom razvoju. Ostvarila si dio svojih životnih planova, stekavši naobrazbu, ali i otvorivši ordinaciju u kojoj ćeš se moći dalje dokazati - poručila je S. Herman mladoj stomatologiji.

Upisi novih pacijenata su u tijeku, a za pregled se naručite na broj 040/648-021.
Radno vrijeme Ordinacije je ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 13 do 20.30 sati te srijedom i petkom od 7 do 14.30 sati