Brzo do znanja stranih jezika u Školi stranih jezika – Žiger Foto: Žiger

Brzo do znanja stranih jezika u Školi stranih jezika – Žiger

Sponzorirani članak | 17.8.2020. u 10:31h | Objavljeno u Sponzorirano

4.png

Upisi u Superintenzivne programe u tijeku

Nakon uspješnog povratka u fizičke učionice i Superintenzivnih programa u lipnju, Škola stranih jezika – Žiger nastavlja s upisima u Superintenzivne programe koji kreću 24.8.2020. Naravno, sigurnost polaznika je prioritet te se nastava odvija uz strogo poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u malim skupinama.

Kome su namijenjeni Superintenzivni programi?

Prije svega ljudima koji žele brzo steći osnove nekog jezika ili obnoviti znanje stranog jezika. Superintenzivni programi također su dobar način da se brzinski „preskoči“ jedan modul koji u redovnim programima traje i do 10 mjeseci te se školska godina započne s višim stupnjem znanja.

Kako izgleda nastava?

Nastava se održava svakim radnim danom nakon što većina ljudi završi s poslom od 16.30 do 20.30 sati uz moguće prilagodbe rasporeda u ukupnom trajanju od 14 dana.

Kakvu svjedodžbu dobivaju polaznici?

Po završenom stupnju polaznici stječu Državnu svjedodžbu s pravom javnosti te međunarodno priznatu Eaquals svjedodžbu, a po završenom modulu polaznici stječu Svjedodžbu o završenom modulu.

Eaquals_Accred.png

Zašto baš Škola stranih jezika – Žiger?

Škola stranih jezika – Žiger je s tradicijom dugom 30 godina i generacijama zadovoljnih polaznika postala sinonim za kvalitetu u jezičnoj poduci, a svoju izvrsnost potvrđuje akreditacijom međunarodnog udruženja Eaquals te izvrsnim nalazima akreditacijskih provjera već dugi niz godina. Škola je i nositelj znaka Hrvatska kvaliteta koji je također stekla kroz rigorozan postupak provjere kvalitete.

Kako da se prijavim?

Prijave su moguće preko prijavnog obrasca na poveznici ispod. Po zaprimljenoj prijavi polaznik može očekivati poziv iz Škole stranih jezika – Žiger prilikom kojeg će biti pozvan na početak nastave, ili na testiranje predznanja, ukoliko polaznik nije početnik.

PRIJAVE (http://skola-ziger.hr/ssj/134-ljetni-superintenzivni-programi-3)

Što ako nastava ponovno bude zabranjena zbog Covida-19?

Profesori Škole stranih jezika – Žiger spremni su na taj scenarij te su svu nastavu tijekom prethodne  zabrane rada uspješno prebacili u virtualne učionice uz izrazito visok stupanj zadovoljstva polaznika od čak 98%. Polaznici dobivaju detaljne upute o uključenju na nastavu iz vlastitog doma, a osposobljeni profesori sav nastavni proces bez problema odrađuju s grupom polaznika preko platforme za videokonferencije.

Imate li još pitanja?

Provjerite sve dodatne informacije na www.skola-ziger.hr, nazovite 042/330-385, ili posjetite Školu stranih jezika – Žiger na adresi Stanka Vraza 37. 

DSC_9169-1.JPG