Atraktivan zabavni program u Lumini centru

vv | 17.10.2016. u 08:40h | Objavljeno u Sponzorirano

Atraktivan zabavni program tijekom vikenda bio je u centru Lumini gdje se održavao Sajam domaćih proizvoda na kojem su se nudile delicije varaždinskog kraja, ali i Podravine te Međimurja.

Svoje su rukotvorine u Luminiju izložili članovi udruge Kreativci Međimurja, zatim članice Udruge žena Kelemen koje nude kolače spravljene po starim receptima, kao i socijalno poduzeće Oreh koje nudi medenjake. Pčelarstvo Kefelja nudi med i druge pčelarske proizvode, OPG Kušt sir i vrhnje, a OPG Horvat voćna vina i likere. Izlaže i Ember, obrt koji se bavi izradom drvenih igračaka i suvenira, kao i dizajnerica torbi Iva Pešut te Kiki Art koji izrađuje igračke i dekorativne predmete od tekstila.

Uz raznovrsnu ponudu izlagača, brojne je posjetitelje očekuje danas i sutra od 16 sati i atraktivan zabavni program u kojem sudjeluju M-Fit i plesni studio Spin Box iz Novog Marofa, zbor Štigleci, zatim plesne škole D&D, Lena i Feel, tamburaški sastav Taliri, klapa Lucerne, DND iz Varaždina te učenici Srednje škole Maruševec.