Subota, 10. lipnja 2023. Foto: Krešimir Đurić

Subota, 10. lipnja 2023.

VV | 10.6.2023. u 15:35h | Objavljeno u Špancirung

Varaždinci su i ovog subotnjeg prijepodneva napunili gradske ulice i trgove. Brojni građani uživali su u mirnom jutru.  Dok su jedni uživali u dobrom društvu, uz nezaobilaznu kavu na jednoj od gradskih terasa, pripadnice ljepšeg spola za subotnju šetnju gradom pripremile su se uz pomno odabrane modne kombinacije.

Uz traperice i tenisice, koje su za mnoge najudobnija i najbolja kombinacija, pažnja se plijenila i nizom ljetnih kombinacija, pa je tako na gradskim ulicama sve više lepršavih ljetnih haljina, ali i sandala. I dok se na nebu izmijenjuju sunce i oblaci, naše sugrađanke svojim outfitom već hrabro koračaju prema ljetu, koje se već osjeća u zraku.

Sve to nije promaklo našem fotoreporteru Krešimiru Đuriću, a koga je sve "uhvatio" njegov fotoaparat, pogledajte u fotogaleriji.

Poslijednja izmjena dana 13.6.2023. u 12:58h
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.