ZETA PROJECT d.o.o. Vaš najbolji partner u izboru novog stana! Foto: Zeta project d.o.o.

ZETA PROJECT d.o.o. Vaš najbolji partner u izboru novog stana!

VV | 17.10.2023. u 13:13h | Objavljeno u Sponzorirano

Tražite rješenje za svoje stambeno pitanje, a ne znate otkud krenuti? S punim povjerenjem obratite se tvrtki Zeta project d.o.o. za nekretnine i građenje sa sjedištem u Varaždinu, uspješnom tvrtkom u području stanogradnje. Kvaliteta građenja i materijala te zadovoljstvo klijenata u fokusu su ove tvrtke koja trenutno gradi višestambenu zgradu u južnom dijelu Varaždina, koja će biti dovršena i useljiva u ljeto 2024. godine.

Zgrada se nalazi u Trogirskoj ulici u Varaždinu, poznatom kvartu Grabanice te je u blizini svih sadržaja potrebnih za život, od trgovina do ordinacija obiteljske i dentalne medicine. U ponudi su viskokokvalitetni stanovi, od dvosobnih stanova površine 38,50 četvornih metara do četverosobnih stanova površine 81,1 četvornih metara, a uz 19 garažnih parkirnih mjesta, u prizemlju zgrade, novim stanarima ove zgrade bit će dostupne i garaže, kao i vanjska parkirališna mjesta.

Grabanice_slika_1.jpg

U novoj stambenoj zgradi u Trogirskoj ulici u Grabanicama kupcima će biti dostupno 40-ak stanova, a u ponudi su visokokvalitetni dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi. s terasom, balkonom ili loggiom. Stanovi su raspoređeni od prvog do četvrtog kata, s pokrovljem, dok će se prizemlju zgrade, uz 19 parkirališnih mjesta, nalaziti i 27 spremišta. Unutar stanova nalazi se vrhunska prvoklasna keramika i sanitarije te troslojni parket, a uz etažno grijanje svaki stan ima optički kabel za pristup internetu.

Nova višestambena zgrada koju gradi tvrtka Zeta project d.o.o. projektirana je sukladno važećim energetskim normama za dobivanje energetskog certifikata A+. Zidovi zgrade su od armiranog betona, DEMIT fasade debljine 17 centimetara, koja omogućuje uštede u troškovima grijanja, a stanovi će imati šestokomornu PVC stolariju s trostrukim izo staklom. Svaki stan u višestambenoj zgradi u Grabanicama imat će plinsko centralno grijanje s koncenzacijskim boljlerima, kao i protuprovalna i protupožarna vrata. Cijena kvadrata stana u pretprodaji iznosi 2450 eura s PDV-om.

LOGO_ZETA.png

- Stanovi se kupuju direktno od investitora: nema provizije i kupac ne plaća porez na promet nekretninama - napominju iz tvrtke Zeta project d.o.o. Sve informacije možete dobiti na broju telefona 098/284-408 ili 099/7046-847 ili putem poveznice https://gpzagorje.hr/prodaja-stanova/

INFORMACIJE

ZETA PROJECT d.o.o.
098/284-408; 099/7046-947
Stanovi se kupuju direktno od investitora: nema provizije i kupac ne plaća porez na promet nekretninama

Prodaja_stanova_web.jpg

VIŠESTAMBENA ZGRADA GRABANICE

• Lokacija: Varaždin,Trogirska ulica
• Stanovi: 40 stanova; 2-sobni, 3-sobni i 4-sobni površine od 38,5 m2 – 81,1m2
• Balkon/loggia/terasa balkon
• Parking: garaža 19 garažnih parkirnih mjesta u prizemlju; parking garaže i vanjska parkirališna mjesta
• Energetski razred A+
• Useljivo ljeto 2024.