Završila “Najjača Megaton nagradnjača: Marko Veizović osvojio krstarenje Mediteranom za dvije osobe!

vv | 29.5.2024. u 13:09h | Objavljeno u Sponzorirano

Uspješno je zavšio još jedan originalan projekt Radija Megaton pod nazivom “Najjača Megaton nagradnjača!!!”. U programu Radija Megaton, od 22. travnja do 17. svibnja, realizirane su dopadljive premetaljke u četiri tjedna ciklusa, a oni koji su željeli postati jedan od četiri finalista, trebali su od 10 riječi ispravno složiti premetaljku.

Rješenja svih premetaljki bila su znakovita i naslućivala su na glavnu nagradu, a glasila su:

- Modro more maštovito me mami mudrim mamcem moćnim megatonskim megahercima.

- O brodu, valovima, palmama, pješčanom žalu, toplom suncu, sanjao sam.

- Vidjeti želim daleke obale, slobodu vjetra osjetiti, dušu odmoriti svoju.

- Megaton mi omogućio – krstarim, fotkam, njupam, pjevam, uživam – putovanje života.

Radio_Megaton.jpg

Najpronicljiviji slušatelji koji su odgonetnuli ispravan poredak premetaljki i plasirali se u finale su Marko Veizović iz Zagreba, Milica Bunić iz Sračinca te Nataša Gregurić i Sabina Butek iz Trnovca Bartolovečkog.

Najnapetiji dio zbio se u finalu, koje je organizirano 18. svibnja dolaskom finalista u kviz nadmetanje uživo u radijski program. Svakom finalistu postavljen je niz od 10 istih pitanja, a najveće znanje, osvojivši najviše bodova, pokazao je Marko Veizović iz Zagreba.

Nagrada koju mu poklanja Radio Megaton je desetodnevno krstarenje Mediteranom od Trsta do Istanbula za dvije osobe brodom MSC Splendida u vrijednosti 2.180 €.

Marka će na putovanju, kako kaže, pratiti njegova djevojka Ivana.

Preostale tri finalistice nisu otišle praznih ruku, već je svaka osvojila vrijednu utješnu nagradu, poklon bon sponzora NTL-a u vrijednosti 100 €.

Kako je proteklo finale u kratkom brzinskom videu može se pogledati u objavi na Facebook stranici Radija Megaton https://www.facebook.com/radiomegaton/videos/920157099910871/

Uskoro slijede nova nagradna iznenađenja i zanimljivi projekti Radija Megaton pa ih svakako popratite slušajući frekvenciju 104,9 MHZ-a ili prateći njihove društvene mreže.