ZAGORJE-TEHNOBETON D. D. Povjerenje opravdano kvalitetom

VVM | 5.6.2023. u 15:28h | Objavljeno u Sponzorirano

Zagorje-Tehnobeton d.d. je poduzeće s dugogodišnjom tradicijom. Primarna djelatnost Zagorje-Tehnobetona je visokogradnja gdje je postignuta zavidna suradnja s domaćim i stranim investitorima, stoga uz velike trgovačke centre, industrijske građevine i poslovne objekte Zagorje-Tehnobeton gradi i usavršilo se u izgradnji velikih stambenih naselja, hotelskih kompleksa, sportskih građevina, škola, vrtića, objekata raznih namjena, a i rekonstrukcija i dogradnja zauzimaju velik udio u djelovanju.

Proizvodimo i prodajemo u svojem pogonu u Varaždinu armiranobetonske prefabrikate za izgradnju objekata visokogradnje, montažnih hala i objekata niskogradnje (armiranobetonske klasične elemente-stupove, međukatne i krovne grede, krovne nosače, međukatne ploče, fasadne elemente, armiranobetonske prednapregnute međukatne ploče, nosače za mostove), elektroprogram (armiranobetonski centrifugirani stupovi, betonska kučišta), beton (4 betonare), betonska galanterija (proizvodnja i prodaja opločnika, rubnika, betonskih blokova...).

ZTB_betonara.jpg

Djelatnost ZTB Gradnje fokusirana je na visokogradnju gdje se objekti grade do potpune funkcionalnosti te se uz građevinske radove odrađuju i koordiniraju obrtnički, instalaterski radovi, kao i radovi na uređenju okoliša.

Naša zajednička misija je ostvariti potpuno zadovoljstvo investitora, kupaca, poslovnih partnera i naših zaposlenika kroz realizaciju graditeljskih poduhvata, ponudu naših usluga i paletu naših proizvoda uz poštivanje zakonskih i drugih zahtjeva u okolišu te stalno razvijanje svjesti djelatnika po pitanjima zaštite okoliša.

TRAŽIMO

zidare

tesare

fasadere

armirače

PONUDA ZTB-a ZA STIPENDISTE

Rad u perspektivnom radnom okruženju;

Sigurnost zaposlenja nakon završetka školovanja;

Mogućnost educiranja i napredovanja u struci;

Stručna praksa vođena licenciranim mentorima;

Uređeni prostor za održavanje praktične nastave;

Mjesečna nagrada;

Topli obrok za vrijeme obavljanja naukovanja;

Osigurana radna odjeća i obuća

Zagorje-Tehnobeton d.d. Podravska ulica 7, 42000 Varaždin 
ZTB Gradnja d.o.o. Ivana Severa 5, 42000 Varaždin
/Kontakti: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. T: +385 42 313 301