Zabava uz Twister zagarantirana, osvojite i tematski rođendan

Sponzorirani članak | 26.8.2020. u 18:43h | Objavljeno u Sponzorirano

Twister Fun Park dječja igraonica u Lumini centru otvorena je za male i velike posjetitelje, željne dobre zabave u sigurnom okruženju.

Brinu o zdravlju, čuvaju jedni druge, uživaju u sigurnoj igri istovremeno poštujući sve epidemiološke mjere.

Twister animatori s veselim maskicama tu su za vas svaki dan od 9-21h, kako biste mogli uživati u nesmetanoj kupovini i ispijanju kavice dok su djeca na sigurnom. Moderna igraonica prostire se na 550m2, svaki kutak je pomno osmišljen sve u cilju aktivne zabave i  poticanja djece na istraživanje i razvijanje raznih vještina.

Uz labirint velikog slona i zebre, tukanov tunel, pandinu penjalicu, didaktički kutak i još mnogo toga zaboravit će na televiziju, mobitele i tablete zabavljajući se u dječjem carstvu od 1 do 12 godine.

Twister Gold paket – neka klinci proslave  rođendan kao kraljica ili kralj! O da...

  • • nezaboravna 2 sata zabavnog rođendanskog tuluma s animatorima, a cijela igraonica je slobodna SAMO za slavljenika/cu i njihove uzvanike + poklon za slavljenika/cu!

To se zove Twister kraljevska proslava!

Novost u ponudi su i tematski rođendani s omiljenim lutkicama ili u dalekoj galaksiji, Twister animatorski tim vodi vas u lude pustolovine.

Twister rođendanske proslave sadrže baš sve: animaciju u najopremljenijoj  igraonici u regiji, zasebnu tematsku prostoriju - od milja zvanu rođendaonica, hranu i piće, pribor i dekoracije, digitalne pozivnice i zahvalnicu...i još mnogo toga. Nećemo otkriti sve kako bi ipak ostalo i malo iznenađenje. A tek tematske proslave - od beba do tinejdžera, za svakoga ima nešto što će ga očarati.

Nemojte ni propustiti sudjelovati u nagradnom natječaju

Pratite Facebook stranicu centra Lumini od 24.8. i sudjelujte u super nagradnom natječaju te osvojite vrijedan poklon - tematsku proslavu rođendana Neon Teen Party, a to nije sve, Twister će na Radio Megatonu u subotu 29.8. nagraditi male Twister znalce s poklon karticama za igru.

Kontaktirajte Twister igraonicu na 042 320 070 svaki dan od 9-21h i zatražite svoju ponudu od najveselije Twister ekipe animatora!

Sve dodatne informacije potražite na https://www.twister.hr/