Virtus5: U manje od pola sata doznajte u kakvom je stanju vaš organizam Foto: Virtus5

Virtus5: U manje od pola sata doznajte u kakvom je stanju vaš organizam

Sponzorirani članak | 3.6.2020. u 20:06h | Objavljeno u Sponzorirano

Bilo da želite izgubiti neželjene kilograme ili se udebljati, izloženi ste neprestanom stresu i stalno umorni, intolerantni ste na određenu hranu i/ili alergični 9. lipnja, u Park Boutique hotelu, J.Habdelića 9, od 9 do 20 sati, možete potražiti savjet i obaviti testiranje na intoleranciju na hranu.

Kroz nešto manje od pola sata vrlo će vam jasno i precizno ukazati postoje li u vašem organizmu reakcije na neke namirnice, na što ste alergični, što izbjegavati, imate li možda kakve otrovne tvari u organizmu te u kakvom vam je stanju cjelokupni metabolički sustav, odnosno organizam. Upravo tako precizno iskazani rezultati mogu vam pomoći da podignete kvalitetu života ili vam jasno ukazati na postojeće upalne procese u organizmu te alarmirati, ako je potrebno, da posjetite liječnika.

- Veseli me što ću se uskoro družiti s Varaždincima i što mogu usluge testa intolerancije na najnaprednijem biorezonantnom uređaju ponuditi i njima. Uz savjetovanje pripremit ću im i personalizirani jelovnik, kao i prilagođeni plan prehrane da bi se organizam vratio u ravnotežu. U doba kada je sve veći broj slučajeva intolerancije na gluten, laktozu i niz prehrambenih namirnica, upravo nas informacije o intoleranciji mogu usmjeriti na to da promijenimo pristup prehrani, spriječimo razvoj bolesti i počnemo živjeti zdravije i kvalitetnije - objasnila je Helena Zeman Mandić koja u šali kaže kako je jednom ona sebi bila prvi klijent.

Tijekom 23-godišnje karijere rada u marketingu Helena je kontinuirano radila na sebi. Vođena željom da poboljša kvalitetu života, završila je škole i tečajeve iz područja alternativnih i energetskih oblika liječenja:  Stečeno iskustvo i potreba da pomogne drugima da se zdravo hrane te steknu zdrave navike usmjerili su je i na područje prehrane. 

- Neprekidna potreba za traženjem načina kako tijelo i duh dovesti u balans nakon napornih radnih dana u korporacijama, čestih putovanja i obiteljskog života nagnala me da tražim pomoć u novim znanjima i tehnikama koje nisam imala, a koje su mi pomagale da lakše prebrodim zahtjevnu svakodnevnicu. To što sam počela primjećivati benefite “rada na sebi” u jednom trenutku dovela je do točke u kojoj se ta unutarnja potreba za novim znanjima prvo pretvorila u hobi, a onda je nekako spontano prerasla u posao. Baveći se ovim “poslom” (jako mi ga je teško zvati poslom)  po prvi puta sam shvatila što je zapravo rad iz dubine srca. Znanja koja imam s radošću i bez zadrške prenosim svojim klijentima želeći im olakšati i život učiniti kvalitetnijim. Za to nije potrebno puno odricanja i muke. Ponekad je dovoljno nekoliko preinaka kako bi izvukli maksimum iz svog tijela, a onda i duha. Zadovoljan osmijeh klijenata moja je svakodnevna nagrada - rekla je Mandić.

Posjetite Park Boutique hotel 9. lipnja , od 9 do 20 h, kako biste dobili sve informaije na jednom mjestu. Za termin se potrebno naručiti. Više detalja potražite na stranici njenog centra Virtus5, Facebook stranici centra ili Instagram profilu i pročitajte korisne informacije o namirnicama i zdravoj prehrani.

Helena_Zeman_Madić_-_obrađene_fotografije_1_of_9.jpg