Vindija te poziva na Špancirfest! Foto: Ilustracija/Vindija

Vindija te poziva na Špancirfest!

VV | 17.8.2022. u 12:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Više od dva desetljeća, od samih početaka popularnog festivala, vodeća domaća prehrambena kompanija Vindija je uz varaždinski Špancirfest, a ove godine će svojim sadržajima i ponudom još jednom uljepšati i obogatiti ovaj prepoznatljivi festival te posjetiteljima svih uzrasta pružiti zanimljivo, ukusno i nezaboravno iskustvo.

Vindija u svom društvenom angažmanu velik naglasak stavlja na promicanje zdravog i aktivnog stila života i sporta pa će tako i ove godine na Špancirfestu u sklopu Vindilanda ugostiti brojna imena iz svijeta sporta i zabave uz inspirativne članove sportskih klubova i udruženja čiji rad i sportske uspjehe podržava. Tajne zdravog života i crtice iz fitness svijeta s posjetiteljima će podijeliti fitnes trener i bivši prvak u bodybuildingu Sandi Imerović, uz jednog od najpoznatijih omiljenog fitnes trenera Marija Mlinarića.

Kao i do sada Vindiland, gdje će uz nadzor voditelja i animatora djeca potpuno besplatno moći isprobati razne ljetne atrakcije i upoznati se s različitim vrstama sportova, smjestio se na prostoru Starog grada, a uz već navedene fitnes stručnjake, gosti Vindilanda su brojni: glazbena zvijezda Zsa Zsa, članovi GK Vindija sportska gimnastika i zlatni Mateo Žugec, GK Vindija ritmička gimnastika, Baseball klub Vindija, Hrvački klub Vindija, Udruga klasičnog baleta Vindija i drugi.

Uz priliku da upoznaju vrhunske sportašice i sportaše, upoznaju čari i benefite sporta, najmlađi posjetitelji imat će priliku uživati u brojnim igrama, zabavama, radionicama, crtaonicama uz zabavne voditelje, animatore i goste. Uz to, članice plesnog studija Vindi, 26. kolovoza očarati će publiku uz plesni spektakl “Milk night” na lokaciji kraj Lančane kule.

Prigodnu Vindija ponudu posjetitelji će moći degustirati na čak šest lokacija u gradu. Svi koji će posjetiti Varaždin kroz deset dana festivala imat će priliku uživati u vrhunskim Vindija sirevima, ali i sirnim delikatesama među kojima je i popularni Ljubitelje roštiljanja nedvojbeno će oduševiti Cekin GRILL ZONA na Franjevačkom trgu, dok će kućica Dar u Šenoinoj ulici ponuditi najbolje iz Vindijine Dar linije zdravih biljnih napitaka. Uz zabavu, druženje i finu hranu u aranžmanu Vindije posjetitelje očekuje i savršeno voćno osvježenje u Vindi Cocktail Baru na Korzu, gdje će cocktail majstor na licu mjesta spremati neodoljive koktele uz širok izbor voćnih sokova Vindi.

Osim posebnih kućica s istaknutim Vindija proizvodima, brojnu selekciju iz širokog asortimana vodeće domaće prehrambene industrije posjetitelji će moći pronaći i diljem festivala.

Vi(n)dimo se na Špancirfestu!

Označeno u