FALKONet Vodeća regionalna tvrtka u proizvodnji i prodaji građevinskog materijala

VVM | 4.3.2023. u 11:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Ključ uspjeha su, osim ljudskih resursa, i dugogodišnji partneri koji osnažuju FALKONet i tvrtku čine pouzdanom i konkurentnom na lokalnom tržištu, spremnom na svaki izazov u gradnji

FALKONet d.o.o, tvrtka osnovana 2010., vodeća je regionalna trgovina građevinskog materijala i usluga te proizvođač i distributer stropnih gredica i nadvoja. Uprava, trgovina i skladište građevinskog materijala nalaze se u Sračincu, a sredstvima i poticajima iz EU fondova izgradili su 2014. poslovni prostor u Bednji, gdje je, osim trgovine i skladišta, smještena i hala za proizvodnju. Snagu tvrtke čine dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i kompetencije ljudskih resursa.

ULAGANJE U LJUDKSE RESURSE FALKONet kontinuirano ulaže u razvoj i edukacije zaposlenika, koji su od 2019. do 2021. pohađali edukacije osobnog razvoja - poslovne vještine leadershipa i prodaje te razvoj poslovnih kompetencija, za što su dobili i EU sredstva Europske banke za obnovu i razvoj. - Nikome nismo dodijeli poziciju voditelja, a da nije prošao sve potrebne edukacije. Uzalud širimo priču ako ljudi to ne mogu pratiti - ističe direktorica Gordana Gašparić i dodaje kako je upravo zahvaljujući tome tvrtka prošle godine dobila certifikat srebrne bonitetne izvrsnosti.

FALKONet kontinuirano ulaže i razvija tvrtku uz znanje, subvencije i poticaje. Subvenciju za ulaganje u suvremenu tehnologiju, prvenstveno digitalizaciju kompanije, dobili su 2020. Od samih početaka ulažu u nove proizvode i usluge te proširenje asortimana, a prošle godine kupili su varaždinski ART BETON u Zagrebačkoj ulici, tvrtku koja se bavi proizvodnjom dekorativne betonske galanterije. Osim toga, prate sve najveće investicije u stanogradnji u županiji. Mlad i perspektivan tim zaposlenika kupcima, investitorima i partnerima (izvođačima radova) pruža podršku u izgradnji kroz praćenje i dostavu robe na gradilište, prezentacije i savjetodavne usluge, čime u potpunosti prate svoj slogan “Gradimo dom Zajedno”. Ključ uspjeha su, osim ljudskih resursa, i dugogodišnji partneri koji osnažuju FALKONet i tvrtku čine pouzdanom i konkurentnom na lokalnom tržištu, spremnom na svaki izazov u gradnji.

Cilj tvrtke je pružiti kupcima pouzdanost omjerom cijene, kvalitete i usluge, dobavljačima sigurnost u plasmanu proizvoda i usluga, a djelatnicima dugoročnu sigurnost i egzistenciju te kroz novitete i razvoj otvarati mogućnosti vlastitog razvoja i napretka.

BOGAT ASORTIMAN Ponudu FALKONeta čini kompletni građevni materijal te vlastita proizvodnja stropnih gredica i navoja. U FALKONetu možete kupiti sve za vaš dom - od dimnjaka, crjepova, fert gredica i nadvoja koje proizvode sami, boja za zidove, rezane građu, PVC i ALU stolarije, fasadnih sustava, suhe građe, opeke, betona, izolacije i vezivnih materijala, podložne žbuke, opločnika i rubnika do armaturnog željeza i mreža.

falkonet.jpg