VIDEO Djeca praktičari Access Consciousnessa i Barsa

VV | 12.4.2023. u 12:55h | Objavljeno u Sponzorirano

U Varaždinu u prostoru Centra Ananda, 2. travnja, održan je prvi Susret djece praktičara tehnika i alata Access Consciousnessa.

Tom prilikom pričali su o promjenama u svom životu od kada su se počeli služiti naučenim u svakodnevnom životu. To je za neke od njih i preko godinu dana. Djeca su praktičari Barsa  i drugih tjelesnih procesa (MTVSS, Biomimetic Mimicry). Prakticiraju ove tehnike i na sebi i na drugima, a služe se i naučenim verbalnim alatima da olakšaju stres u brojnim situacijama i da imaju bolju kvalitetu učenja.

Od djece koja su sama sjedila negdje sa strane u razredu, postala su djeca koju svi traže u svojem društvu. Na osobit način pričaju o svojim iskustvima, i meni su njihove situacije koje izlažu, bile nepoznate. Ovaj susret organizirala sam zato jer su mi, svatko od njih, slali obavijesti o svojim promjenama.

Obzirom da se i na svjetskom nivou u organizaciji Access Consciousnessa  pristupilo akciji "Barsi dostupni u svakoj školi", izabrala sam ove promjene u mladih učiniti javnosti poznatima. Tako smo snimili i ovaj video i spremni smo u svakoj školi koja će biti zainteresirana predstaviti Bars-tehniku, ispričati iskustva djece i organizirati obuku djece koja će izraziti interes za to.

Mr.sc. Maja Šegović, mag.pharm., Access Consciousness CF  je jedan od svjetskih certificiranih facilitatora Access Consciousnessa. Ovlaštena je držati edukacije brojnih tjelesnih tehnika: Bars, Energetski Facelift, MTVSS i još 50-tak raznih tjelesnih procesa.  Praktičari dobivaju Certifikat priznat u cijelome svijetu. Drži i obuke verbalnih alata kroz tečajeve koji mogu biti uživo ili online. Održava i privatne tretmane i facilitacije te life-coaching, sve temeljeno na platformi Access Consciousness.

Video sadržaj