Veliko slavlje za 3. rođendan centra Lumini

V.V. | 31.3.2017. u 12:22h | Objavljeno u Sponzorirano

Trgovački centar Lumini slavi 3. rođendan. Bogat zabavni program posjetitelje očekuje od četvrtka, 6. travnja do nedjelje, 9. travnja.

Najmlađi se posjetitelji u četvrtak i petak, 6. i 7. travnja od 17 do 19 sati ispred igraonice Twister mogu uključiti u besplatne kreativne radionice i animirane programe. U subotu i nedjelju, 8. i 9. travnja u igraonici će se održavati zabavni programi od kojih će dio prihoda prikupljen prodajom ulaznica biti darovan Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar.

Istom centru namijenjene su i knjige koje se skupljaju u Biblioteci prijateljstva. Naime, na info pultu Twistera i centra Lumini posjetitelje očekuju škrinjice u koje mogu ubaciti dječje knjige za korisnike centra Tomislav Špoljar.

S pozornice trgovačkog centra Lumini u subotu i nedjelju prštat će dobre vibracije. Programi u kojima će se nizati nastupi plesnih skupina i glazbenih izvođača, počinju u 10 sati. U subotu u 11.30 posjetitelje očekuje razrezivanje rođendanske torte, u 16.30 predstava Jana Kerekeša Krtice, a u 18.30 sati koncert klape Kampanel. Klapa Lucerne nastupit će u nedjelju u 16 sati. Nakon nje nastupa trio Kaj te briga s pjevačicom Hanom Hegedušić te trio Decoro.

Najveće uzbuđenje bit će u 19 sati kada počinje svečano izvlačenje dobitnika osobnog vozila Hyundai i10. Završetak je to nagradne igre u kojoj mogu sudjelovati svi koji u centru Lumini potroše najmanje 300 kuna.

Svatko tko potroši najmanje 100 kuna, na info pultu može preuzeti dar iznenađenja.

Budući da će uskoro i Uskrs, u centru se organizira prigodni sajam. Na tom sajmu koji će trajati od 6. do 15. travnja, naglasak je stavljen na gastronomsku ponudu.

Označeno u