Ulaznice za film "Ups 2!: Avantura se nastavlja..." u CineStaru Varaždin dobio/la je...

Sponzorirani članak | 23.3.2023. u 17:10h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Ups 2!: Avantura se nastavlja...", a sretna dobitnica je Marina Puškarić Bogović. Čestitamo!

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 05.04.2023. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Nastavak zabavne animirane avanture "Ups! Noa je otišao". Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh.

Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

Video sadržaj