U moru dobrih događanja ističe se jedan poseban i autentičan - WINE EnoGASTRO Vip Event

Sponzorirani članak | 14.6.2021. u 12:49h | Objavljeno u Sponzorirano

Napokon je došlo vrijeme da se i mjere pomalo krenu popuštati što je rezultiralo organiziranjem sve većeg broja događanja. U moru raznih manifestacija koje se najavljuju za naredni period ističe se jedan drugačiji – Wine EnoGASTRO Vip Event. Agencija Ricerca Mercato i ove godine organizira ovaj autentičan događaj s kojim žele zbližiti lokalne izlagače i ugostitelje te ih kvalitetnim radionicama i educirati. Kao i do sada, organizator stavlja naglasak na kvalitetu lokalnih proizvođača čiji će se brojni proizvodi moći kušati i probati na ovogodišnjim eventima. Na svakom eventu prezentirat će se regija u kojoj se event održava sa njenom bogatom enogastronomijom i kulturom. Uz kvalitetne proizvode izlagača i edukativnih radionica, goste čekaju pod „kuharskom palicom” Dragana Jovanovića humanitarni Cooking show lokalnih ugostitelja i delicija te humanitarna degustacijska večera. Sav prikupljeni novac bit će doniran namijenja su Udruzi osoba sa invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Za novu Sobu čuda (www.uosismz.hr ) kojoj je ta pomoć vrlo potrebna!

Ove godine eventi su koncentrirani u drugoj polovici lipnja a gradovi domaćini su Rijeka (16.06), Poreč (17.06), Split (23.06), Zadar (30.06) i Zagreb (01.07).

Svaki event će krasiti brojne radionice vrhunskih govornika poput Mire Šemić, Chefa Dragana Jovanovića, Maria Meštrovića, Filipa Savića, Jure Andrijaševića, Zorana Lukića i Filipa Sarilara, Manuele Maras, Damjana Miletića...

Organizator vjeruje kako su termini ovakvog eventa u lipnju jako dobri iz razloga što je vrlo veliki broj ugostitelja i hotelijera cijepljen, a upravo oni su gosti u najvećem broju. Eventi će se organizirati uz odobrenje i upute stožera, kao i uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Upravo iz tog razloga organizator je pomno birao objekte u kojima postoji natkrivena terasa kako bi se mogle ispoštovati potrebne epidemiološke mjere.

Vjerujemo kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Event imati puno uspjeha te da će i dalje nastaviti raditi na poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

Termini_evenata.jpg

Označeno u