Svibanj je bio mjesec pun aktivnosti u Ani - udruzi za pomoć djeci i obiteljima

vv | 28.5.2024. u 09:44h | Objavljeno u Sponzorirano

Bili smo u Ani - udruzi za pomoć djeci i obiteljima. Za djecu su u svibnju svakodnevno bile organizirane razne aktivnosti, djeca su dobivala pomoć kod razumijevanja predškolskog i školskog gradiva. Svakodnevno se je savladavao klavir, a u ovom trenutku postoji mogućnost i bavljenja instrumentom oboa. Radionice za djecu su subotom.

U ovom trenutku Ana - udrugu za pomoć djeci i obiteljima posjećuje redovito ili povremeno čak dvadeset petoro djece. Dok je individualan rad odličan za razumijevanje predškolskog i školskog gradiva, radionice za djecu su odlične za druženje, kvalitetno provedeno vrijeme, a djeca se izražavaju na papiru, bojanju, crtaju. Ovaj peti mjesec je svaka radionica za djecu imala i temu radionice.

Naprimjer, zadnja radionica u subotu je imala temu povodom Međunarodnog dana Afrike, pa su djeca bojala lavove, krokodile, žirafe.... Ana Duga, predsjednica udruge kaže, da je i sama iznenađena koliko je to bitno djeci i roditeljima, ali i brojem korisnika.

- Djeca kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme, a i rezultati su odlični. Ana zapošljava roditelje djece s invaliditetom, studente, stručnjake i doista je to ona dobra strana Varaždina i Hrvatske - istaknula je Duga.

Uvijek treba istaknuti i velike ljude i organizacije koji su svojom donacijom ili sponzorstvom poduprijeli rad i djelovanje Ana - udruge za pomoć djeci i obiteljima iz Varaždina: Ovom prilikom, kao i svaki puta valja spomenuti i ostale sponzore i donatore ove godine udruge Ana: JANAF iz Zagreba, BabyLand iz Varaždina, ALPHA-M d.o.o. iz Varaždina, Općina Podravska Moslavina, Grad Opuzen, Maro Bore -restoran Kamenice iz Dubrovnika, Prima commerce iz Bjelovara, IKS LOG d.o.o. iz Varaždina, Željko Špan iz Virja, Melita Vrkić Hajsok iz Vidovca, Antun Mrzlečki iz Varaždina, Josip Majić - UNIKAT ATELIER GALERIJA MAJIĆ iz Slavonskog Broda, Ana Rilović iz Radovčića, Valentina Vukalović iz Novog Marofa, Želimira Marin iz Rijeke, Krunoslav Duga iz Novigrada Podravskog, Doran Vivoda iz Buzeta, Adrian Čajić iz Novog Vinodolskog, Zoltan Vaštag iz Varaždina, Iva Šimunić Novigrad Podravski, OPĆINA MARKUŠICA, Nenad Ivančan, Ivana Bujan iz Gornjeg Kućana, Daliborka Džinić -TRANSKOP iz Ludbrega, Nevenko Kušević iz Varaždina, Dražen Priher iz Cargovca, Andrijana Tomić iz Varaždina, Dragan Sačer iz Vinograda Ludbreškog i Branka Kos iz Ludbrega. MetaloPlast iz Bartine, Zdenka Vrabec iz Donje Voće, Stolarija-pilana Antun Pečenec iz Kapele Podravske, Anita Šegrt iz Varaždina, Doran Vivoda Buzet, Općina Jalžabet, općina Ljubešćica, koprivničko-križevačka županija, općina Bednja, Lovrinac d.o.o. iz Splita, Božo Janković Mlin i pekarnica Janković iz Brodskog Stupnika, Anton Lovrić - Slavonski Brod, Tomislav Zeko - Varaždin, Ljerka Kovač Mioč - Varaždin, Varaždinska županija, Melani Živko - Varaždin, općina Vinica, Branka Barbir - Varaždin.

- Ovom prilikom pozivamo i Vas koji ovo čitate, da podržite svojom donacijom ili sponzorstvom rad udruge Ana iz Varaždina na žiro-račun: HR1623900011101339717. Sve što su u udruzi Ana do sada radili može se vidjeti i na Internet stranici: www.udrugaana.hr, a ukoliko im se želi netko obratiti ima e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - istaknuli su iz Udruge.

IMG-20240525-WA0003.jpg

IMG-20240525-WA0007.jpg

IMG-d8f805a79473b9ab3ac3fbe28ae7d49d-V.jpg

IMG-20240518-WA0005.jpg

Označeno u