SVEUČILIŠTE SJEVER Stvaramo stručnjake s najtraženijim znanjima

Varaždinske vijesti | 2.10.2022. u 20:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Sveučilište Sjever stalno prati, primjenjuje i ugrađuje znanstvene i stručne spoznaje u osuvremenjivanje postojećih i razvoj novih studijskih programa te promovira koncept cjeloživotnog obrazovanja

Misija Sveučilišta Sjever je izobrazba kompetentnog stručnog kadra za potrebe realnog gospodarstva i zdravstvenog sustava u regiji sjeverozapadne Hrvatske kroz kvalitetno izvođenje stručnih i diplomskih studija.

U provedbi ovog cilja, Sveučilište Sjever je dinamična organizacija koja stalno prati, primjenjuje i ugrađuje znanstvene i stručne spoznaje u osuvremenjivanje postojećih i razvoj novih studijskih programa, promovira koncept cjeloživotnog obrazovanja te produbljuje i održava veze s gospodarstvom i suradnju sa srodnim visokoškolskim ustanovama u zemlji i inozemstvu.

Vizija Sveučilišta Sjever je biti vodeća obrazovna, znanstvena, stručna i društveno odgovorna visokoškolska ustanova za obrazovanje kadrova iz područja tehničkih, ekonomskih, biomedicinskih i zdravstvenih, biotehničkih i interdisciplinarnih znanosti te umjetničkog područja u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

sveuciliste_sjever_diplomevz_prilog.jpg

Završeni studenti Sveučilišta Sjever jesu i ostat će poželjni i zapošljivi stručnjaci zbog visoke razine i širine usvojenih znanja i kompetencija, spremni na samostalan i kreativan rad u struci.

POSLIJEDIPLOMSKI STUDIJI

U Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica izvodi se čak 30 studijskih programa, a osim atraktivnih i traženih preddiplomskih i diplomskih studija, Sveučilište Sjever nudi i poslijediplomske studije Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment te Poduzetništvo i EU fondovi (SC Varaždin), kao i Mediji i komunikacija (SC Koprivnica).

sveuciliste_sjever_promocija1_prilog.jpg

AKREDITIRANI PROGRAMI

Sveučilište Sjever stalno usklađuje svoje akreditirane programe za cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih, primjenjujući zahtjeve tržišta rada i potrebe gospodarstva. Naglasak je na stalnom podizanju kvalitete programa sukladno stjecanju vještina povezanih sa zelenom i digitalnom tranzicijom te usklađivanjem istih s nacionalnim zakonodavnim okvirom i okvirom Europske unije.

sveucilsite_sjever_sjeverunsplash_prilog.jpg

Također, Sveučilište Sjever provodit će i programe obrazovanja odraslih za stjecanje mikrokvalifikacija, djelomičnih kvalifikacija i cjelovitih kvalifikacija financiranih putem vaučera, a za predložene programe u postupku je dobivanje odobrenja od strane nadležne institucije.

Navedeni programi redovito se ažuriraju na službenim internetskim stranicama Sveučilišta Sjever.

SVEUČILIŠTE SJEVER
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | web: unin.hr

Sveučilišni centar Koprivnica
Trg dr. Žarka Dolinara 1
48000 Koprivnica
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sveučilišni centar Varaždin
Jurja Križanića 31b
42000 Varaždin
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci