Svečanosti dostojno proslavite u Shamperu

Sponzorirani članak | 29.11.2017. u 09:45h | Objavljeno u Sponzorirano

U zelenom središtu Perivoja Zrinskih, u srcu Starog grada u Čakovcu smjestio se međimurski enogastronomski biser – bistro i vinarija Shamper.

Shamper privlači svojim unikatnim interijerom i okolinom. Povijesna palača obitelji Zrinski unutar koje je smješten odiše starinom i svjedoči o nekim prošlim vremenima, baš poput Muzeja Međimurja čiji je ulaz također smješten u atrij Starog grada. Ovaj jedinstveni ambijent idealna je platforma za prožimanje povijesti i tradicije s jedne te moderne kuhinje, enologije i tehnologije s druge strane.

Upravo ovakav interijer, jednoć podrumski prostor moćnih velikaša, pogodan je za iznalaženje savršene atmosfere za raznolika događanja. Radilo se o završnoj svečanosti ili jednostavno poslovnom ručku, možete biti sigurni da će se interijer bistroa i vinarije Shamper izvrsno nadopunjavati s ugođajem kakav želite stvoriti.

Naše živote osobito obilježavaju razdoblja tijekom kojih učimo, tek počinjemo prikupljati iskustvo, stvaramo prijateljstva i spremamo se za izazove koje vrijeme donosi. Kraj takvih razdoblja uvijek obilježavamo svečanostima koje pamtimo za čitav život. Prostor možete rezervirati na broj telefona 040/390-777 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Također nudimo i mogućnost dostave hrane za catering.

Posjetite bistro i vinariju Shamper na adresi Trg Republike 5 u Čakovcu i uživajte u ljepoti ambijenta, raznovrsnosti kvalitetne ponude hrane i pjenušaca te stvorite lijepe uspomene koje će vam u sjećanju ostati zauvijek.

Označeno u
Video sadržaj
Galerija slika