STOP SHOP Ludbreg vas čeka s nezaboravnim popustima

Sponzorirani članak | 25.11.2022. u 08:24h | Objavljeno u Sponzorirano

Popusti za Yellow Friday sežu i do 70%, ne propustite ovu priliku

Black Friday već je godinama datum koji željno iščekuju svi ljubitelji shoppinga. Datum je to kada brendovi spuštaju cijene i kada imamo priliku kupiti nešto što već duže vremena gledamo. To je dan u godini obično rezerviran za kupovinu nečega što dugo priželjkujemo, ali nismo bili spremni izdvojiti taj novac. I kod nas se ustalila praksa Black Fridaya, a popularni lanac maloprodajnih parkova Stop Shop ima i svoju verziju, nazvanu po njihovoj karakterističnoj žutoj boji – Yellow Friday.

I upravo je Yellow Friday odličan period za uhvatiti popuste i odličnim odjevnim predmetima upotpuniti zimski look. S velikim izborom modernih odjevnih komada obradovat će vas trgovine Sport Vision, Sinsay, MANA moda, NKD, KiK, Pepco i TEDi koje objedinjuju kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu. U mnoštvu asortimana, u trgovinama KiK, Offertisima, Pepco i TEDi pronaći ćete i brojne kućanske potrepštine. Kako je pred nama vrijeme darivanja, Bipa krije popuste na parfeme i kozmetiku, stoga ne propustite kupiti poklon svojim bližnjima po najpristupačnijim cijenama, a poklon za sebe ili nekog bližnjeg možete potražiti i u trgovini s najvećim asortimanom dizajnerskih naočala – optici Anda. U trgovini Tiska možete naći velik izbor knjiga, jer knjige su najljepše uspomene. U ZOO city svratite po poklon za vaše kućne ljubimce, a Vacom krije najkvalitetniju informatičku opremu. U trgovini Spar obavite cijelu kupovinu kućanskih potrepština, a nakon svega se odmorite uz kavicu u caffe baru Aurora.

Popusti sežu i do 70% stoga je ovo prilika koju ne smijete propustiti. STOP SHOP Ludbreg nalazi se u zapadnom dijelu grada na adresi Rudolfa Fizira 3 u Ludbregu.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove.

Označeno u
Galerija slika