Savršen vid uz Optiku Rauš

VV | 16.3.2022. u 17:44h | Objavljeno u Sponzorirano

Optika Rauš već 40 godina posluje u Varaždinu. Stručno i ljubazno osoblje stoji vam na usluzi i rado će vam pomoći pri odabiru odgovarajućih dioptrijskih okvira, sunčanih naočala, kontaktnih leća. Veliki izbor okvira renomiranih proizvođača pružaju mogućnost odabira za svakoga. U Poliklinici Rauš će vam dr. spec. oftalmolog obaviti kvalitetan i stručan pregled vida, bilo da se radi o kontroli vida za naočale, pregledu za kontaktne leće ili o prvom pregledu vašeg djeteta. Pregled vida može se obaviti uz uputnicu doktora opće prakse.

optika-raus-18.jpg

VEĆ 40 GODINA S VAMA

Četiri desetljeća duga tradicija obitelji Rauš sinonim je pouzdanosti, stručnosti i kvalitetne izvedbe koju garantiraju tri generacije majstora naočalne optike. Stručno osposobljeni i ljubazni djelatnici naći će odgovor na sva Vaša pitanja i potrudit će se da iz Optike Rauš izađete zadovoljni svojim novim naočalama. Važno nam je da ste zadovoljni svojim izgledom, svojim novim pogledom na svijet po cijeni koja je prilagođena svakom kupcu. Koristeći najnovije svjetske tehnologije i znanja Optika Rauš Vas sigurno i kvalitetno vodi do Vašeg savršenog vida.

KVALITETA

Kvalitetni smo, stručni, brzi i educirani. Pratimo novitete i uvijek se usavršavamo.

optika-raus-7.jpg

VELIKI IZBOR BRENDOVA

Kvaliteta, cijena i proizvod za kupce svih kupovnih kategorija. Kod nas ne postoje skriveni troškovi.

optika-raus-3.jpg

OBAVITE SVE KOD NAS

Na jednom mjestu napravite SVE! Pregled, dijagnozu, gotove naočala ili kontaktne leće. Vaše oči i vid zaslužuju samo najbolje

ipiccy_image.jpg

KAKO DO NAS?

Adresa: Ulica Augusta Šenoe 8, Varaždin

Telefon: 042/302-380 (optika)

042 302-383 (poliklinika)

www.optika-raus.hr

 

Označeno u
Galerija slika