Salon namještaja Ria Home pomaže mladencima

Sponzorirani članak | 1.8.2017. u 11:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Vjenčanje je jedan od najvažnijih i najsvečanijih događaja u životu. To je dan kada želimo da je sve svečano, sve na svom mjestu, romantično sa stilom, raskošno i izgleda čarobno kao u bajkama.

Ponekad u čitavoj toj organizaciji i zbrci zaboravimo na sebe tj. glavne junake ove bajke – mladence!

Brinemo se da svi gosti budu zadovoljni, da haljina i odijelo budu po mjeri i savršeni, da slike budu kao iz bajke….i kada sva ta zbrka prođe, ostajemo sami sa mnoštvom lijepih dojmova i još većom količinom poklona koji nam jesu ili nisu po volji. Tek tada počnemo razmišljati što ćemo s time!? Budite organizirani i mudri i prije nego do toga dođe!

RIA HOME salon namještaja u Varaždinu, Gospodarska bb, centar Storeland pripremila je rješenje upravo tog problema – pokloni!

Za mladence su pripremili VJENČANE LISTE u koje mladenci mogu već mjesecima prije svadbe upisati popis svojih želja – namještaj točno po njihovoj želji, boji, dezenu – spavaće sobe, blagovaone, kuhinje, dnevni boravci, kreveti, kutne garniture i druge garniture za sjedenje, stolovi, stolice, posteljine, jastuke te mnoštvo dekorativnih sitnica koje će vam vaš novi zajednički prostor učiniti toplim domom. Kako? Vrlo jednostavno!

Nakon što budući mladenci naprave svoj popis želja, prilikom izrade pozivnica ili prilikom osobnog pozivanja gostiju u svatove, svoje goste upoznaju sa informacijom da u RIA HOME postoji popis želja, prema kojem gosti mogu odabrati što točno žele baš oni kupiti ili se dogovoriti još s nekim od obitelji ili prijatelja pa podijeliti trošak.

Prednost za mladence je da oni dobivaju upravo ono što su odabrali i što im stvarno treba, a za rodbinu i prijatelje za svoj trošak za poklone mogu podijeliti još s nekim i na otplatu i do 60 rata, te ne moraju razmišljati što kupiti, što je na kraju krajeva uvijek i najveći problem!
Osim vjenčanih lista, u RIA HOME pripremili su i poklon bonove na iznos po želji koji također može biti elegantan poklon za mladence, a kojeg opet oni mogu iskoristiti prema stvarnim potrebama i željama.

A kako svoje goste uvijek želimo i kod kuće dočekati u svečanom ruhu, RIA HOME pripremila je i velik izbor predivnih dekoracija za stol, nad kojima će vaši gosti uzdisati i osjećati se kraljevski.

Prošećite, pitajte, tražite – u RIA HOME mogu riješiti gotovo sve vaše potrebe za uređenjem, dekoracijama, namještajem te sitnicama za koje niste ni znali da postoje.

Iznenadite svoje goste, učinite svoj dan čarobnim i riješite sve svoje probleme s uređenjem svoga doma. Budite mudri, pripremite se na vrijeme i sa stilom. I vaši gosti će vam biti zahvalni da ne moraju puno tražiti i razmišljati – što, gdje i kako!
Sve ostalo oko montaže, dostave, aranžiranja poklona, prepustite RIA HOME i dozvolite da vas i oni dodatno iznenade!

RIA HOME za vaš vedar i topao dom!

Označeno u