RIA HOME na novoj lokaciji: Bolji, veći i još atraktivniji Foto: RIA HOME

RIA HOME na novoj lokaciji: Bolji, veći i još atraktivniji

VV | 23.10.2019. u 14:08h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Poznati salon namještaja Ria Home svoja vrata otvorio je u Varaždinu na novoj adresi, u Optujskoj ulici 182. U moderno uređenom i nešto većem prostoru, na 900 kvadrata RIA HOME nudi veliki izbor namještaja vrhunske kvalitete i dizajna po pristupačnoj cijeni s garancijom kvalitete.

Preseljenje u veći prostor

- Nakon tri i pol godine rada u Gospodarskoj ulici u Varaždinu odlučili smo promijeniti lokaciju zbog potrebe za većim prostorom, a usput i na frekventniju lokaciju. Kako su kupci izuzetno dobro prihvatili naš stil, kvalitetu i dizajn te nam omogućili da napredujemo i brendiramo RIA HOME, dužni smo im zahvaliti na povjerenju i pružiti još bolji doživljaj kupovanja. Tako se s početnih 400-tinjak četvornih metara, novi salon RIA HOME u Optujskoj ulici prostire na 900 četvornih metara. Vjerujem da kupcima neće biti problem pronaći nas na novoj lokaciji, tim više što su se već i sve bolje trgovine “posložile” u ovom dijelu grada – istaknula je direktorica RIA HOME, Anita Rinkovec koja je na svečanom otvorenju novog salona u Varaždinu, koje je održano u utorak 15. listopada, dodala kako je upravo na taj dan, prije točno 25 godina, ušla u privatno poduzetništvo puna entuzijazma, ideja i volje, čega joj ni danas ne nedostaje.

Ekskluzivna prodaja

RIA HOME danas zauzima značajno mjesto na hrvatskom ali i slovenskom tržištu namještajem, gdje se osim maloprodaje, u posljednjih godinu dana intenzivno bavi i veleprodajom namještaja.

- Ušli smo u gotovo sve značajnije salone namještaja, pa se tako namještaj sa RIA HOME etiketom može kupiti skoro u svakom gradu diljem Hrvatske i Slovenije. Izuzetno smo ponosni na ekspanziju prodaje, što potvrđuje da smo krenuli u dobrom pravcu, da su kupci prihvatili dizajn, kvalitetu i cijenu te naš pristup prodaji – istaknula je Rinkovec.

Dodala je kako bez pretjerivanja može reći da su time pokrenuli jedan trend uređenja salona namještaja koji je u Hrvatskoj bio gotovo potpuno zapostavljen te se tome nije posvećivalo dovoljno pažnje. No, na njihovu inicijativu, sve više salona primjenjuje upravo taj pristup uređenju kako bi kupcu omogućio što ugodniju kupovinu.

- Vizija uređenja salona koju sam imala od kada je bljesnula ideja o otvaranju salona namještaja, pokazala se odličnom i široko primjenjivom. Upravo ovaj stil uređenja salona prepun dekoracija, boja i dezena, različitih stilova koji se isprepliću u jednu toplu priču udobnosti doma, pokazao se kao odlično mjesto gdje je lijepo i ugodno kupovati. Svi smo mi emocionalna bića i mjesta gdje se osjećamo ugodno uvijek ćemo rado posjećivati. Upravo zato kod nas kupci dolaze na tjednoj bazi da “napune dušu”, a ne svakih nekoliko godina kada im zatreba novi namještaj. U salonu RIA HOME uvijek je vrlo prijateljska i vedra atmosfera – istaknula je direktorica.

Ekskluzivne garniture

Osim promjene lokacije, RIA HOME dopunila je svoj asortiman.

- Kupci su osim garnitura i asortimana iz srednjeg cjenovnog ranga izrazili potrebu i za nešto ekskluzivnijim i funkcionalnim garniturama. Tako smo svoj asortiman dopunili upravo takvim garniturama koje vidite na samom ulazu u naš novi salon, s lijeve i desne strane. To je naša najnovija Premium linija garnitura vrhunskog poljskog proizvođača IMS SOFA, koje sve redom imaju i neku od svojih funkcija – elektronski relax mehanizam, mehanizme za spavanje na razvlačenje, zvučnike, USB priključke i još mnoštvo toga što taj proizvod čini ugodnijim korisniku.

Blagdansko uređenje

Dolazi nam ono naše najljepše doba godine, predbožićno vrijeme kada uređenju pristupamo sa posebnom pažnjom i salonu dajemo bajkovito uređenje i posebni ugođaj. Svi koji su nas ranijih godina posjetili u predblagdanske dane dobro znaju o čemu pričam, a oni koji još nisu imat će prilike ove godine to i doživjeti. Bit će predivno i nezaboravno.

Napravili smo još jedan dobar posao - još jači, veći i atraktivniji salon!

- Želja i cilj nam je postati lider u prodaji kvalitetnog namještaja te poticanjem ostalih trgovina namještajem na bolje i kvalitetnije uređenje salona, podići općenito razinu kvalitete trgovina namještajem na nivou regije - istaknula je Rinkovec.

Radno vrijeme RIA HOME salona je u ponedjeljak 14 do 20 sati, a od utorka do subote od 10 do 20 sati.

Označeno u
Galerija slika