Restoran Kneja: Vratit ćete se opet!

VV | 7.5.2022. u 18:42h | Objavljeno u Sponzorirano

Kontakt: Prvomajska ul. 11, 40311, Mali Mihaljevec // Telefon: 040 865 707

Restoran Kneja, okružen zelenilom i šumskim mirom, smješten je u Malom Mihaljevcu, 5 kilometara sjeverno od Čakovca. Poseban je po svom toplom i ugodnom ambijentu jer je cijela građevina izgrađena od punih trupaca, što ga čini jedinstvenim ugostiteljskim objektom ne samo u Međimurju nego i šire. Novi šef kuhinje Valentino Mikulaj restoran je preuzeo i nakon duže pauze ponovno otvorio u svibnju 2020. godine. Unatoč pandemiji, uspjeli su se održati i danas je to ponovno postalo omiljeno mjesto privatnih i poslovnih okupljanja povodom ručkova, svečanih večera, raznih proslava i drugih prigoda.

- Uvijek u kuhinji volim probati nešto novo, a svojim gostima nastojim ponduditi nešto što će ih ugodno iznenaditi. U Kneji imamo raznoliku kuhinju koja uključuje odreske, Dry agere, divljač poput mesa jelena i nešto novo što smo uveli, a to su gotova jela s prilozima poput teleće obrazine, janjeće koljenice i prepelice - nabraja nam Mikulaj koji je svoja kulinarska iskustva stjecao u restoranima u Hrvatskoj, ali i u Sloveniji i Austriji.

S obzirom na mirno okruženje u prirodi Kneja je omiljeno mjesto okupljanja obitelji s djecom, ali i poslovnih ljudi, kao i slučajnih namjernika. Zadovoljni su svakim pozitivnim komentarom, a svaku primjedbu rado uvažavaju i nastoje svoje usluge približiti željama gostiju.

- Najbolja reputacija restorana je u tome da nam se gosti vraćaju. Stekli smo stalne goste i to nam daje snagu da još bolje radimo i trudimo se uvesti novitete - kažu u Kneji.

Galerija slika