Radio Megaton daruje krstarenje Mediteranom za dvije osobe!

VV / Radio Megaton | 21.4.2024. u 18:15h | Objavljeno u Sponzorirano

Igra se realizira od ponedjeljka 22. travnja do subote 18. svibnja

Još jedan vrlo zanimljiv projekt provodi Radio Megaton, u kojem će najviše uživati neki od vjernih slušatelja frekvencije 104,9 MHz. U programu Radija se organiziraju dopadljive premetaljke u četiri tjedna ciklusa, a želite li postati jedan od četiri finalista ovog projekta, trebate ispravno složiti premetaljku. Finale će biti posebno atraktivno, jer najviše točnih odgovora na desetak jednostavnih pitanja iz opće kulture, jednog finalistu odvodi na putovanje iz snova, krstarenje Mediteranom za dvije osobe. Detalji, kako sudjelovati i što sve donosi ovaj projekt, naznačeni su u Pravilniku u nastavku, a doadatna pojašnjenja čut ćete slušajući Radio Megaton. Sretno!

PRAVILNIK Igre “Najjača Megaton nagradnjača!

Igra se realizira od ponedjeljka 22.04.2024. do subote 18.05.2024. godine.
Sudjelovati u Igri mogu svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a ne mogu djelatnici Radija Megaton i članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju nakon 20. siječnja 2024.

Način realizacije Igre
  • U četiri tjedna ciklusa, svaki tjedan od ponedjeljka do petka, u programu Radija puštat će se riječi premetaljke koju je potrebno ispravno složiti u rečenicu i javiti se, u predviđeno vrijeme, telefonom u eter Radija Megaton - osoba koja točno da rješenje premetaljke, plasira se u finale Igre
  • u svakom tjednom ciklusu bit će nova premetaljka, a četiri finalista će se boriti za glavnu nagradu u subotu 18.05.2024. u kviz nadmetanju (pitanja općeg znanja)
  • svakom finalistu postavit će se niz istih pitanja, čiji odgovor donosi bod, a onaj koji osvoji najviše bodova osvaja nagradu.
NAGRADA

Desetodnevno krstarenje Mediteranom od Trsta do Istanbula za dvije osobe od 12.10.2024. do 21.10.2024. brodom MSC Splendida

  • vrijednost nagrade 2.180,00 €

Nagrada uključuje grupni polazak s voditeljem putovanja, smještaj u vanjskoj kabini s prozorom, plaćene lučke takse i napojnice brodskom osoblju, puni pansion na brodu, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa. bazena, ležaljki, transfer autobusom iz Varaždina do Trsta i nazad.
Nagrada ne uključuje izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove, osiguranje.
Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili za neko drugo putovanje te nije prenosiva na druge osobe.

Sva tri finalista, koji ne osvoje glavnu nagradu, osvajaju poklon bon sponzora NTL-a u vrijednosti 100 €.

Osobe koje će osvojiti nagrade, suglasne su da se njihovi podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe Radija Megaton, a čuvat će se trajno u evidenciji nagrađenih osoba organizatora Igre u sklopu obrasca za provedbu i realizaciju Igre.
Detalji Igre objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr.

Organizator Igre: Planex radio d.o.o. - Radio Megaton.
Sponzor: NTL – Narodni trgovački lanac