Quadro d.o.o.: Najbolji odabir za ukras svakoj okućnici

Sponzorirani članak | 12.4.2024. u 08:45h | Objavljeno u Sponzorirano

Poduzeće Quadro d.o.o. ima dugu tradiciju poslovanja u proizvodnji betonske galanterije koja je započela davne 1965. godine proizvodnjom betonskih blokova. Tijekom svih ovih godina ponuda poduzeća se širi sukladno zahtjevima tržišta - kontinuiranim razvojem novih proizvoda, prateći pritom svjetske trendove - te danas uključuje širok asortiman betonskih proizvoda: opločnike, betonske ploče, dekorativne obloge, rubnjake, palisade, betonske kanalice, stepenice, ograde i zidove.

Osim dugogodišnje tradicije u proizvodnji betonskih proizvoda, prednost Quadro proizvoda je i u upotrebi najkvalitetnijih materijala u proizvodnji te kontrola standarda kvalitete, učinkovitosti i sigurnosti u svim razvojnim i proizvodnim procesima. U Quadru vode brigu i o usklađivanju s najnovijim propisima, zahtjevima i standardima Europske unije, a postignutu kvalitetu betonskih proizvoda i betona dokazuju certifikati, Izjave o sukladnosti, CE znak i različita izvješća.

Ideja koju je poduzeće razvijalo od svog početka i koja je bila i postala misijom poduzeća Quadro d.o.o. jest “poštivanje ugovorenih rokova, kvaliteta proizvoda, stvaranje vrijednosti za sve naše dionike da bi na kraju postali prepoznatljivi “brend” na tržištu”.

- Naša vizija je održavanje i jačanje pozicije među vodećim poduzećima u proizvodnji betona i betonske galanterije kroz korektan odnos prema svojim poslovnim partnerima i zaposlenicima - istaknuli su iz Quadra d.o.o.

Galerija slika