Prva modna uloga Jana Kerekeša

V.V. | 27.3.2017. u 13:09h | Objavljeno u Sponzorirano

Trgovački centar Lumini slavi treći rođendan. Organiziraju se velika nagradna igra, rođendansko slavlje te sajam.

Donji Kneginec, 27. ožujka 2017. – U povodu svojeg trećeg rođendana trgovački centar Lumini posebnu je ulogu dodijelio Janu Kerekešu.
Osim što će svoju predstavu Krtice izvesti u sklopu velikoga rođendanskog slavlja kojim će Lumini počastiti svoje posjetitelje, najslavniji je mladi glumac u sjeverozapadnom dijelu zemlje pristao i na prvi modni angažman.
„Za Lumini magazin angažiran sam kao maneken. To mi je bila prva takva uloga i zaista nisam znao što me očekuje. Iako sam nosio kombinacije koje se razlikuju od onoga što nosim privatno, cijelo je snimanje prošlo u veseloj i opuštenoj atmosferi. Najbolji styling bio mi je jedan casual koji je obuhvatio tenisice, traperice i komotnu jaknu“, kazao je Kerekeš.
Nadareni glumac u editorijalu novoga Lumini magazina koji će se od vikenda moći besplatno preuzeti u centru, predstavlja sva lica suvremenog muškarca.
„Lumini je trgovački centar u koji rado dolaze cijele obitelji, pa smo nakon niza editorijala s ljepoticama, poželjeli jedan s muškarcem u glavnoj ulozi. Jan Kerekeš u svemu se tome sjajno snašao. Njegov duh savršeno je odgovarao i poruci editorijala, a ta je da modu ne smijemo doživljavati preozbiljno. I muška se baš kao i ženska odjeća treba kombinirati s užitkom“, kazala je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.
Treći rođendan centar će proslaviti atraktivnim zabavnim programom koji će trajati od četvrtka, 6. travnja do nedjelje, 9. travnja. Vrhunac će biti izvlačenje dobitnika osobnog vozila Hyundai i10. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji u centru Lumini obave kupnju od najmanje 300 kuna. Sve pak koji potroše najmanje stotinu kuna, na info pultu očekuje dar iznenađenja.
Budući da će uskoro i Uskrs, u centru se organizira prigodni sajam. Na tom sajmu koji će trajati od 6. do 15. travnja, naglasak će biti stavljen na gastronomsku ponudu.