Prijave za sudjelovanje na 1. GinFestu na MESAP-u još uvijek su otvorene!

vv | 21.2.2024. u 08:59h | Objavljeno u Sponzorirano

- Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje na 1.GinFestu – festivalu gin-a, rakija i likera koji će se održati u dvorani MESAP-a d.o.o. u Nedelišću, dana 23.03.2024. godine od 17:00 sati. Festival se održava u organizaciji Međimurskog sajma poduzetništva d.o.o., pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Općine Nedelišće - javljaju iz MESAP-a.

Osim izlagača koji će predstavljati svoje destilerije i srodne proizvode, na festivalu će se predstaviti i proizvođači rakija i likera, craft piva te koktela. Cjelokupni događaj biti će obogaćen vrhunskom hranom koju će pripremati „Škartoc ljubavi“, odličnom glazbenom podlogom glazbe iz 80-ih / 90-ih u realizaciji DJ-a Maria Kovača te bogatom ugostiteljskom ponudom Gradske kavane Čakovec, a u 22:00h očekuje se specijalno iznenađenje večeri! Festival je izložbeno – prodajnog karaktera!

On-line prijava dostupna je putem sljedećeg linka: https://mesap.hr/manifestacije/1-ginfest

Za sve dodatne informacije, budite slobodni obratiti se organizatoru na broj mobitela: 099/314-5678 ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..