PRAVILNIK Foto natječaja "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

VVM | 29.8.2023. u 14:56h | Objavljeno u Sponzorirano

Natječaj se realizira od 05. kolovoza 2023. do 3. listopada 2023. godine.

Sudjelovati u Natječaju mogu svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a ne mogu djelatnici organizatora, pokrovitelja i sponzora te članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju nakon 3. srpnja 2023.

Način realizacije natječaja:

- tema Natječaja je "Tako lijepa i bogata, naša… Varaždinska županija"

- na Natječaj se primaju isključivo autorske fotografije, a svaki autor se prijavljuje samo s jednom fotografijom

- fotografije ne smiju biti nagrađivane ni eksponirane u javnosti (mogu biti objavljene na društvenim mrežama)

- fotografija mora biti fotografirana isključivo na području Varaždinske županije i s motivima s područja Varaždinske županije (priroda, naselja, povijest, kultura, običaji, manifestacije, gastronomija, turizam, zabava, sport, ljudi i sl.)

- fotografija mora biti bez autorskih potpisa i rubova, minimalnih dimenzija 3600 x 2400 piksela za vodoravne i 2400 x 3600 piksela za okomite

- fotografije se šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- u Natječaj ulaze sve fotografije prispjele u razdoblju od 05. kolovoza do 24. rujna 2023.

- u mailu je potrebno napisati naziv fotografije, što ona prikazuje i lokaciju gdje je fotografirana, te osnovne podatke autora fotografije (ime i prezime autora, adresu, mail adresu i kontakt broj)

- o fotografijama koje će biti prijavljene na Natječaj svoju će prosudbu dati četvtročlani žiri (dva predstavnika Radija Megaton, predstavnik pokrovitelja i profesionalni fotograf), koji će odabrati najbolju fotografiju

- rezultati Natječaja će biti javno objavljeni u eteru Radija Megaton, na rođendan Radija Megaton, u utorak 3. listopada 2023.

- najkvalitetnije fotografije će biti odabrane za izložbu fotografija s temom natječaja koja će se organizirati u atriju Županijske palače Varaždinske županije ili u nekom drugom prostoru, dok će najbolja fotografija osvojiti glavnu nagradu

GLAVNA NAGRADA – boravak do 4 osobe u kući za odmor "Villa Wish" u Vinica Bregu, jedan vikend od petka u 14 sati do nedjelje u 14 sati u razdoblju od listopada 2023. do svibnja 2024. godine uz prethodni dogovor i rezervaciju slobodnog termina s vlasnikom te osiguran dnevno po jedan obrok iz Restorana-Pizerije 4M iz Petrijanca za osobe koje borave u kući.

Vrijednost nagrade 600,00 .

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Autori, čije se fotografija odaberu za izložbu, svojom su prijavom suglasni da organizator i pokrovitelji Natječaja iste mogu korisiti, uz isticanje autora, u vlastite promotivne svrhe i da se njihovi podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja.

Izlošci fotografija izloženih na izložbi ostaju u vlasništvu Varaždinske županije.

Osoba koja će osvojiti nagradu, suglasna je da se njeni podaci mogu objavljivati u eteru Radija Megaton, u drugim elektroničkim medijima, društvenim mrežama i novinama u promotivne svrhe organizatora i pokrovitelja Natječaja, a čuvat će se trajno i u evidenciji nagrađenih osoba organizatora Natječaja.

Detalji Natječaja objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr.

Organizator natječaja: Planex radio d.o.o. - Radio Megaton.

Pokrovitelji: Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije.

Sponzori: Kuća za odmor Villa Wish i Restoran-pizzerija 4M.

radiomegaton-logo-transparent-small.png

Planex radio d.o.o.

Varaždinska 49/a, Cargovec, 42205 Vidovec

OIB: 50184816348

IBAN-HR3023600001101737858

marketing: 042/209-004

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.radiomegaton.hr