Bili smo u Dan Küchen studiju u Varaždinu i oduševili se

Sponzorirani članak | 27.9.2016. u 14:21h | Objavljeno u Sponzorirano

Kad smo saznali za glavnu novost na tržištu kuhinja, namještaja i opremanja interijera u Varaždinu i široj okolici, odlučili smo ih posjetiti.

DANKÜCHEN je renomirani brand iz Linza u Austriji, već 60 godina su prepoznati kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji, a odnedavno imaju direktnog zastupnika u Varaždinu.

Već na prvi pogled je jasno da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.

amica1

Moguće je da doslovno svaki raspoloživi centimetar prostora sadrži neku posebnu funkciju; umjesto nogu postoje ladice u podnožju kuhinje, kutni mehanizmi nemaju premca, a ladice nose neshvatljivu težinu od čak 50 kilograma!

Posebna pogodnost je da velika većina spomenute opreme, a i mnogo toga drugog, spada u redovnu serijsku opremu na koju nema apsolutno nikakve nadoplate.

U proširenoj ponudi nalazi se i dizajn ostalog namještaja kao i interijera, 3D vizualizacije gotovog prostora, sve za kompletno rješenje stanovanja.
Dojmovi se svakako još trebaju sleći, no sigurno je da je tehnika izrade kuhinja daleko napredovala od onog na što smo navikli i imali prilike drugdje vidjeti.

amica 5 10

 

Zapravo, da ne duljimo, uvjerite se sami.

Rezervirajte si termin sastanka u DANKÜCHEN studiju Varaždin i saznajte što je najbolje za Vas!

www.dankuchen-varazdin.com
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+ 385 99 423 77 12
+ 385 99 603 94 53

Označeno u