Pizzerija Bernarda daruje povodom Dana žena!

VVM | 3.3.2023. u 19:13h | Objavljeno u Sponzorirano

Povodom Dana žena, 8. Mart, u suradnji s pizzerijom Bernarda u Varaždinskim Toplicama, sretnu dobitnicu nagrađujemo ukusnim pizzama koje se u Bernardi pripremaju po posebnoj recepturi.

Nagrađujemo jednu sretnu dobitnicu koja u pizzeriju može povesti tri bliske ženske osobe; prijateljicu, majku, šogoricu, kćerku, kolegicu...

Što je potrebno učiniti:

- lajkati FB stranicu Bernarda Pizza Pasta Burger i Varaždinske vijesti (ako već niste)

- u komentaru tagirati tri prijateljice ili druge bliske ženske osobe koje želi povesti na pizzu

Metodom slučajnog odabira izabrat ćemo dobitnicu i njezino ime objaviti u ponedjeljak, 6. ožujka, na portalu Varaždinskih vijesti. Svoju nagradu moći će iskoristiti od ponedjeljka do nedjelje, 12. ožujka, uz prethodnu najavu i rezervaciju stola u pizzeriji Bernarda.

Pizzeria Bernarda nije klasičan "fast food" restoran nego mjesto "u kojem okusi stvaraju doživljaj, a jela se pripremaju s ljubavlju za uživanje u punoći okusa i mirisa." Osim vrhunskih pizza, s tijestom u kojem je jedan od specijalnih sastojaka i ljekovita, termalna toplička voda, možete uživati u okusima ručno rađene tjestenine ili kušati burgere pripremljene od vrhunskog mesa uzgojenog na vlastitim pašnjacima. 

PIZZERIA BERNARDA

Kralja Tomislava 3

Varaždinske Toplice

tel. 042 766 700

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RADNO VRIJEME:
pon - ned: od 12 - 22 h

-gal1.jpg

gal5.jpg

gal3.jpg

gal7.jpg

gal8.jpg