Osvoji mega skok uz Skydive Croatia

Sponzorirani članak | 11.6.2021. u 14:05h | Objavljeno u Sponzorirano

Radio Megaton uvijek iznenađuje svoje slušatelje u svom programu i priprema za njih, uz pomoć svojih poslovnih partnera, vrijedne i atraktivne nagrade!

Trenutno traje nagradna igra "Dan roštilja uz PAN Pilsner" u kojoj će u subotu 19. lipnja jedan slušatelj osvojiti nagradu vrijednu oko 4.000,00 kuna, a koja uključuje roštilj za ugljen, set za roštilj, kupon za meso, začine i ugljen, pan Pilsner gajbu i paket Pan čaša.

Krenula je i nagradna igra poslovnog partnera Hervis koji će 8 slušatelja Radija Megaton nagraditi poklon bonovima vrijednim po 300 kuna, što daje ukupni fond od 2.400 kuna.

Ujedno, želite li osvojiti izuzetno atraktivnu nagradu, koja se pamti čitav život - tandem skok s padobranom iznad Varaždina i video snimku skoka za uspomenu - do 30. lipnja se za osvajanje nagrade kvalificirajte slušajući program Radija Megaton. Nagradu uz Radio Megaton osigurava Padobranski klub Skydive Croatia. Detalje o pravilima i načinu sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri su objavljeni na internetskoj stranici www.radiomegaton.hr .

Vrijedne nagrade će uslijediti i tijekom ljeta kada slušatelje potičemo na izlazak u prirodu kroz lanjski vrlo uspješan projekt "Megaton navigator".

I naravno, ne zaboravite nam slati razglednice i pisma, jer možda će vam baš ta jedna poslana razglednica osigurati nagradu.

Slušajte nas na 104,9 MHZ, jer nikad ne znate kad će vas zadesiti sreća!

Radiomegaton_logo.jpg

Označeno u