OPTIKA RAUŠ Do savršenog pogleda na svijet Foto: Ilustracija

OPTIKA RAUŠ Do savršenog pogleda na svijet

VV | 10.11.2023. u 09:04h | Objavljeno u Sponzorirano

OPTIKA RAUŠ idealno je mjesto za brigu o zdravlju očiju u samom srcu Varaždina. Dugogodišnja tradicija obitelji Rauš sinonim je pouzdanosti, stručnosti i kvalitetne izvedbe koju garantiraju tri generacije majstora naočalne optike.

DSC_4035.jpg

STRUČNOST Stručno osposobljeni i ljubazni djelatnici naći će odgovor na sva vaša pitanja i pronaći za vas najbolje moguće rješenje te vam pomoći pri odabiru odgovarajućih dioptrijskih okvira, sunčanih naočala, kontaktnih leća. Naočale rade optičari i majstori optičari, a dr. spec. oftamolog obavit će kvalitetan i stručan pregled vida, bilo da se radi o kontroli vida za naočale, pregledu za kontaktne leće ili o prvom pregledu vašeg djeteta. Pregled vida može se obaviti uz uputnicu doktora opće prakse. 

DSC_3938_batch.jpg

1 + 1 GRATIS Sve dioptrijske naočale mogu se izraditi s progresivnim naočalnim lećama. Iskoristite priliku u Optici Rauš gdje plaćate jedne progresivne naočalne leće, a druge dobivate gratis.

U TRENDU Kvaliteta, cijena i proizvod za kupce svih kupovnih kategorija. U Optici Rauš nema skrivenih troškova. Kvalitetni smo, stručni, brzi i educirani. Pratimo novitete i uvijek se usavršavamo.

VELIKI IZBOR BRENDOVA Sanjate o novim okvirima? Posjetite nas i odaberite naočale koje će istaknuti vašu osobnost, osim što će služiti svojoj prvotnoj svrsi: pružiti vam bolji pogled na svijet. Veliki izbor okvira, leća, kontaktne leće, sunčane naočale. Uskadite jesen i jesenje boje s omiljenim okvirima.

DSC_3925_batch.jpg

ODMAH REZERVIRAJTE TERMIN! Adresa: Ulica Augusta Šenoe 8, Varaždin Telefon: 042/302-380 ili 042/302-383 (optika) 091/610-5316 (poliklinika) e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. www.optika-raus.hr

OBITELJSKA TRADICIJA Optika Rauš više je od četiri desetljeća prepoznata u Varaždinu i okolici. Obiteljska tradicija, koja se prenosi s oca na kćer, pojačana je i trećom generacijom majstora optičara u obitelji.

DSC_4018_batch.jpg

SVE NA JEDNOM MJESTU Na jednom mjestu napravite SVE! Pregled, dijagnozu, gotove naočala ili kontaktne leće. Vaše oči i vid zaslužuju samo najbolje. 

29114.jpg