Više od 20 godina povjerenja na istoj adresi - Vaša Optana 22 Ivanec! Foto: Optana 22

Više od 20 godina povjerenja na istoj adresi - Vaša Optana 22 Ivanec!

VVM | 21.11.2023. u 18:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Tvrtka Optana 22 razvila se iz malog obiteljskog obrta Optika Ana prije više od 30 godina. Poslovnicu u Ivancu vlasnica Ana Šaronja otvorila je prije više od 20 godina.

Iza Optane 22 u Ivancu je 20 godina stručnosti, kvalitete usluga i individualnog pristupa, što najbolje potvrđuju dugogodišnji, vjerni i zadovoljni kupci. Stoga zdravlje Vaših očiju prepustite stručno osposobljenom i ljubaznom timu, koji dugi niz godina brine o Vašem vidu te pomaže u izboru okvira kako biste iz optike izašli s ne samo savršenim pogledom na svijet već i s osmijehom na licu.

optana_unutra.jpg

U ponudi imamo bogat izbor dioptrijskih i sunčanih naočala po cijeni prilagođenoj svakom kupcu, za sve uzraste. Kada biramo okvire vodimo brigu o tome pristaju li Vašem licu i stilu. Jedna smo od samo pet optika u Hrvatskoj u kojoj možete kupiti naočale luksuznog njemačkog brenda Cazal, a imamo i švicarski Chopard.

Birajte između okvira renomiranih proizvođača kao što su Police, Furla, Porsche dizajn, Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Blumarine, Nina Ricci, Escada, Just Cavalli, Guess...

optana_2.jpg

Odgovore na sve što vas zanima uvijek možete pronaći kod najljubaznijih djelatnica u samom centru grada, na adresi Trg hrvatskih Ivanovaca 9A.

A kod nas možete obaviti i besplatnu kontrolu vida, svake srijede od 16 do 18 sati. Sve što je potrebno je prethodna predbilježba na broj 042 / 771 - 820 ili osobno na našoj, već dobro poznatoj adresi.

Više od 20 godina povjerenja na istoj adresi - Vaša Optana 22 Ivanec!

adresa: Trg hrvatskih Ivanovaca 9A, Ivanec / kontakt: 042 / 771 - 820 / webshop: https://www.optana22.hr/webshop/ / instagram: optana22i / facebook: optana22