Obratite im se s povjerenjem - u ZDravlje za zdravlje

Sponzorirani članak | 21.3.2022. u 18:02h | Objavljeno u Sponzorirano

Poliklinika ZDravlje otvorena je prije šest mjeseci na lokaciji starog sajmišta u Čakovcu. Prostire se na 300 kvadrata novoizgrađenog prostora i namjenski je građena kao poliklinika. U suvremeno opremljenom prostoru pružaju usluge iz područja interne medicine, kirurgije, ortopedije, traumatologije, anesteziologije, ginekologije, radiologije, pregled fizijatra- reumatologa, pregled neurologa.

Poliklinika je planirana tako da može pružati usluge u liječenju najčešćih zdravstvenih tegoba današnjice. S jedne strane to su bolesti srca i krvnih žila koje su najčešći uzrok obolijevanja i smrti. Za navedene bolesti u Poliklinici možete napraviti kompletnu neinvazivne pretrage srca - EKG, ultrazvuk srca, holter tlaka, holter EKG, ergometrija. Dijagnoza bolesti krvnih žila može se učiniti na suvremenim ultrazvučnim uređajima najnovije generacije - color doppler pretragama od strane subspecijaliste radiologa i neurologa.

Druge najčešće zdravstvene tegobe današnjice su bolesti zglobova, kostiju, mišića. U Poliklinici pružaju uslugu dijagnosticiranja bolesti mišića i tetiva ultrazvukom te sve najsuvremenije oblike liječenja oštećenja zglobova - liječenje PRP-om, PRF-om i matičnim stanicama.

Liječenje matičnim stanicama je jedini način da se poboljša stanje hrskavice zglobova te mišića i tetiva bez operacije. Sustav liječenja matičnim stanicama koje primjenjuju je od jedne od najpoznatijih američkih firmi u tom području. Najčešće se matične stanice primjenjuju kod oštećenja hrskavice koljena, ali i drugih zglobova te tetiva, mišića.

Poliklinika ima suvremenu i u potpunosti opremljenu operacijsku salu za male zahvate. U njoj se izvode operacije u lokalnoj anesteziji, od madeža, drugih promjena kože, operacije karpalnih kanala te sve druge zahvate u lokalnoj anesteziji.

U ambulanti za kronične rane dr. Jendrašic primjenjuje sve najsuvremenije oblike liječenja kroničnih rana. Dr Jendrašic je priznati međunarodni edukator za liječenje kroničnih rana.

Poliklinika pruža usluge iz područja endokrinologije (dijabetes, drugi poremećaji hormona), iz područja anestezije - ambulanta za bol, preoperativni pregledi, akupunkturu (kod bolnih sindroma, pripreme za porod, pripreme za umjetnu oplodnju), pregled ginekologa sa 3D/4D ultrazvukom, PAPA test.

Temelj učinkovitog liječenja bolnih, upalnih stanja, povreda i bolesti mišićno-koštanog sustava svakako je pregled liječnika specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijaliste reumatologa koji postavlja dijagnozu i određuje terapiju, medikamentnu, operativnu i/ili rehabilitacijsko liječenje.

U ambulanti dostupan ultrazvučni uređaj omogućava odmah pregled otečenog zgloba, bolne tetive, povrijeđenog mišića. Moguća je punkcija i uklanjanje izljeva, primjena protuupalnog lijeka u zglob ili okolno tkivo u slučaju lokalizirane bolnosti, upale. 

Dostupni su individualizirani, inovativni fizioterapijski tretmani poput Schroth metode neoperativnog liječenja skolioza i ostalih deformiteta kralježnice, vrhunska oprema i tehnologija najnovije generacije, sve u cilju brzog oporavka i povratka aktivnom životu.

Fizikalnu terapiju provode fizioterapeutice s dugogodišnjim stručnim iskustvom i znanjem koristeći specifične manualne tehnike uz uređaje najnovije generacije poput radiofrekventne terapije za regeneraciju i ubrzano cijeljenje tkiva, mišićnu relaksaciju i smanjenje boli, te visokoenergetske induktivne magnetoterapije (3T) učinkovite u liječenju bolnih zglobova i kralježnice, urinarne inkontinencije, bržeg cijeljenja kosti nakon prijeloma.

U Poliklinici posebno su ponosni na ljudi koji rade - svi djelatnici poliklinike imaju dugogodišnje iskustvu u radu te su priznati i poznati stručnjaci u svom području. Poliklinika predstavlja spoj stručnog osoblja, suvremene opreme, ugodnog ambijenta, najsuvremenijih metoda liječenja. Obratite im se s povjerenjem - u Zdravlje za zdravlje.

operacijska.jpg

ordinacija_1_1.jpg